Un autoturism s-a făcut scrum pe drum, în apropiere de Crasna

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj a fost solicitat să intervină, în ultima săptămână, la un număr de 59 de evenimente, astfel: opt au fost evenimente ce au necesitat intervenţii pe linia situaţiilor de urgenţă, iar 51 au fost misiuni ce s-au axat pe acordarea primului ajutor calificat de către echipajele SMURD.
Dintre cele opt situaţii de urgenţă, au fost înregistrate patru incendii (două incendii la un autoturism în Hereclean şi un autoturism în Zalău, două incendii de vegetaţie uscată pe un teren din Zalău, respectiv Ilişua), o asanare de muniţie (în curtea unei gospodării din localitatea Zalău) şi trei deplasări fără intervenție (la două nu s-a confirmat situaţia de urgenţă). Ultima intervenție a pompierilor sălăjeni a fost cea de luni, la ora 8.50, când Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism situat în apropierea localităţii Crasna.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat însă autoturismul a ars în totalitate.

 

 

 

 

Alte articole

Leave a Comment