În comuna Zalha au început lucrările de alimentare cu apă

Reabilitarea a circa opt kilometri de drum, afectaţi de fenomenele meteorologice din cursul lunii mai, este principala prioritate a autorităţilor locale din comuna Zalha. Lucrările, care se realizaeză cu paşi mărunţi, sunt finanţate de la bugetul local, iar potrivit primarului de la Zalha, Simion Rogoz, în prezent se caută şi alte surse de finanţare. Tot în această perioadă, în localităţile aparţinătoare comunei Zalha: Ceaca, Ciureni, Valea Ciurenilor, Valea Hranei, Valea Lungă, Vârteşca şi în centrul de comună au început lucrările privind alimentarea cu apă. Această lucrare, care are ca termen de execuţie o perioadă de trei ani, se realizează graţie Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), Ordonanţa 28, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 1,7 milioane de euro, bani europeni. Referitor la investiţiile pentru comunitate, edilul de la Zalha a precizat că tot în cursul acestui an, prin Compania Naţională de Investiţii, urmează să înceapă lucrări de modernizare şi consolidare la căminul cultural din centrul de comună.

Alte articole

One Thought to “În comuna Zalha au început lucrările de alimentare cu apă”

  1. LOREDANA MATEI

    Dl. Primar se gandeste numai la Zalha nu si la satele Valea Lunga si Vartesca, pe la ei trece numai cand are nevoie de voturi. Ganditiva D-le Primar- sa faceti drumurile practicabile si pt. aceste sate, venim de la oras, iar pe timp de iarna sau cand ploua lasam masina si o luam pe jos – credeti ca in anul 2015 este normal sa fim asa delesatori .Stim ca va intereseaza doar afacerea d-voastra prospera si satul Zalha,
    Va doresc succes in asfaltarea drumului de legatura Zalha – Bezded – Cernuc., inteleg ca primarul de Garbou are deja in proiect reabilitarea, ganditi-va si d-voastra la un asemenea proiect, daca mai vreti un mandat, daca nu plecati acum din Primarie.

Leave a Comment