RAFTUL CU CARTE: Osteopatia pentru copii – O medicină holistică preventivă şi curativă pentru restabilirea sănătăţii

autor: Pierre Tricot

În Osteopatia pentru copii, Pierre Tricot prezintă publicului larg informații grăitoare despre experiențele care dovedesc că tratamentul osteopatic efectuat regulat poate da rezultate peste așteptări în tratarea unor tulburări funcționale, structurale, de sistem nervos, în probleme de ordin fizic, fiziologic dar și psihic, atât la adulți, cât mai ales la copii.
Prezentată întregii lumi că practică medicală de tip holistic, preventivă și curativă, osteopatia a parcurs un drum lung în cei peste 140 de ani de când a fost întâia dată folosită că metodă de ameliorare și vindecare în America, în timpul războiului de Recesiune.
În calitate de specialist osteopat, Pierre Tricot a dezvoltat propria să viziune asupra metodei. El propune lumii întregi să considere importantă grijă față de corp și să ofere atenție leziunilor și tulburărilor care pot fi provocate la nivelul corpului încă de la naștere, această prima încercare cu care viață ne confruntă când suntem încă extrem de vulnerabili.
Osteopatia este recomandată că terapie atât în cazul unor tulburări minore, care țîn de domeniul funcțional – permițând reechilibrarea și rearmonizarea mecanismelor generale ale corpului și o dezvoltare favorabilă a copilului sau adultului -, cât și în cazul tulburărilor profunde, cu sechele grave, căci osteopatia aduce adesea o stare de confort și o ameliorare a stării fizice și psihice grație normalizării tisulare profunde. În toate aceste situații osteopatia ne permite tuturor, copii și adulți, să trăim mai bine în propriul corp, în ciuda provocărilor de viață pe care le întâlnim.

Cartea poate fi comandată de la Web: https://www.edituraherald.ro/

Leave a Comment