USR vrea organizarea referendumului „Fără penali în funcţii publice” odată cu alegerile parlamentare

USR propune organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei, „Fără penali în funcţii publice”, odată cu alegerile parlamentare, programate în data de 6 decembrie 2020, conform Digi24.ro.

„Astăzi se împlinesc fix doi ani de zile de când iniţiativa Fără Penali a ajuns în Parlament. Şi tot astăzi se împlinesc fix doi ani de când iniţiativa Fără Penali este blocată de PSD în Parlament. PSD-ul care se dezice de Dragnea şi nu mai susţine candidaţi penali îşi bate joc de un milion de oameni care au semnat pentru Fără Penali”, se arată într-un comunicat al USR.

Iniţial, USR propusese organizarea referendumului Fără penali odată cu alegerile locale care se vor desfăşura peste o săptămână.

„Duminica viitoare am fi putut să mergem la urne să votăm pentru noi aleşi locali, dar şi pentru modificarea Constituţiei astfel încât penalii să nu mai ocupe funcţii publice, astfel încât să nu mai existe un alt Liviu Dragnea în istoria României, dar PSD s-a opus”, se precizează în comunicatul USR.
USR propune acum votarea iniţiativei pe 6 noiembrie în Senat şi organizarea acestui referendum odată cu alegerile naţionale din 6 decembrie.

Sursa: www.bursa.ro

6 Thoughts to “USR vrea organizarea referendumului „Fără penali în funcţii publice” odată cu alegerile parlamentare”

  1. Mircea

    Uniunea Smintitilor din Romania nu stie nici macar ca termenul persoana penala nu exista in legislatia din Romania , nici in Dex-ul limbii romane . Hahalerelor analfabete , in frunte cu aceasta panarama nicusor dan !!

    1. Anonim

      Iubitorule de corupti, termenul penal exista in DEX iar initiativa USR se refera la interdictia de a mai ocupa functii publice pentru persoanele care au avut o condamnare in instanta. Te faci ca nu pricepi ori iubesti penalii si coruptii?

  2. Duminică vine decontul !

    Uniunea Securiștilor Români a votat contra pensionarilor de rând. Duminică îi lichidăm !

  3. Anonim

    Acești câcănari condusi de un homosexual habar nu au pe ce lume traiesc!!! Au aparut pe scena politica de nicaieri iar acum se cred pe cai mari!!! O sa-i voteze dracul!!! Niste nemernici!!! Sa nu uitam nici de Cioloș care nu a facut nimic ptr Salaj si țara!!! Un trădător aservit francezilor si altor tari!!!

    1. Anonim

      Eu sunt dracul,ii vom vota la parlamentare pe cei de la USR PlLUS. Pentru alegerile locale votez omu,echipa Ciunt-Florian.Sper sa candideze domnul Florin Iordache pentru parlament,cu drag am sa votez USR plus.PS e greu de înțeles, nu?

  4. Anonim

    Cum, să rămînă funcțiile publice neocupate?

Leave a Comment