RAFTUL CU CARTE: Legume de iarnă

autor: Heidi Lorey

Gata cu „anotimpul mort” – legumele proaspete direct din strat nu sunt o problemă nici măcar iarna! Fie că este vorba de varză și salate sau de specialităţi precum Pak Choi sau varză de Bruxelles – veţi face cunoștinţă cu multe legume de iarnă delicioase în peste 40 de descrieri detaliate și veţi afla tot ce trebuie să știţi despre cultivare, îngrijire și rotaţia culturilor. Această carte vă va fi de folos chiar dacă nu aveţi o grădină, deoarece vă puteţi bucura de recolte proaspete pe timp de iarnă și într-un strat înălţat, într-o seră sau într-o jardinieră de pe balcon.
Redescoperiţi iarna, prelungiţi sezonul de recoltare și experimentaţi o varietate de legume colorate și delicioase în anotimpul rece!

Cartea poate fi comandată de la Web: www.edituracasa.ro

2 Thoughts to “RAFTUL CU CARTE: Legume de iarnă”

  1. […] autor: Heidi Lorey Gata cu „anotimpul mort” – legumele proaspete direct din strat nu sunt o problemă nici măcar iarna! Fie că este vorba de varză și salate sau de specialităţi precum Pak Choi sau varză de Bruxelles – veţi face cunoștinţă cu multe legume de iarnă delicioase în peste 40 de descrieri detaliate și veţi afla tot ce trebuie să știţi despre cultivare, îngrijire și rotaţia culturilor. Această carte vă va fi de folos chiar dacă nu aveţi o grădină, deoarece vă puteţi bucura de recolte proaspete pe timp… Citeste mai mult […]

Leave a Comment