SCM Zalău, remiză pe teren propriu în duelul cu Minerul Ocna Dej

După ce s-a impus cu 2 – 1 în jocul tur, în fața celor de la Minerul Ocna Dej, SCM Zalău a obținut doar o remiză vineri, în returul de pe Stadionul Municipal, scorul final între cele două formații fiind 1 – 1.

Partida a început într-un ritm alert, iar Zalăul a ratat o șansă uriașă în minutul 25, prin Sebastian Culda, care a ratat din poziție de “unu la unu” cu portarul advers. Imediat a venit și replica „minerilor”, care au deschis scorul în minutul 31, prin Bogdan Sucitu.

Prima parte s-a încheiat cu avantaj minim pentru oaspeți, iar în partea secundă, Zalăul a forțat măcar golul egalizator. Acesta a venit în minutul 80, marcator fiind Alex Micle, după o centrare trimisă în careu de Cosmin Meșter.

Gazdele au sperat chiar la o victorie, dar ocaziile din ultimele minute nu au putut fi fructificate, astfel că zălăuanii au obținut un punct, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească, tot pe teren propriu, CSM Sighetu Marmației.

29 de puncte are SCM Zalău după egalul de vineri, menținându-se în fotoliul de lider al Seriei a X-a.

2 Thoughts to “SCM Zalău, remiză pe teren propriu în duelul cu Minerul Ocna Dej”

  1. […] După ce s-a impus cu 2 – 1 în jocul tur, în fața celor de la Minerul Ocna Dej, SCM Zalău a obținut doar o remiză vineri, în returul de pe Stadionul Municipal, scorul final între cele două formații fiind 1 – 1. Partida a început într-un ritm alert, iar Zalăul a ratat o șansă uriașă în minutul 25, prin Sebastian Culda, care a ratat din poziție de “unu la unu” cu portarul advers. Imediat a venit și replica “minerilor”, care au deschis scorul în minutul 31, prin Bogdan Sucitu.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment