RAFTUL CU CARTE: Fără limite. Dezvoltă-ți gândirea. Învață mai rapid și eliberează-ți viața extraordinară

autor: Jim Kwik

Jim Kwik, cel mai bine cotat antrenor al minții, a scris un „manual al utilizatorului” pentru obținerea formei mentale ideale.
Fără limite prezintă tehnici de descătușare a superputerilor creierului, care oferă capacitatea de a face mai mult, prin modificarea modului de gândire, a motivației și a metodelor. De peste 25 de ani, Jim Kwik ajută oameni de succes din diverse domenii să-și elibereze adevăratul potențial. În Fără limite, el dezvăluie practici bazate pe dovezi științifice și sugestii testate pentru accelerarea învățării și îmbunătățirea comunicării, memoriei, concentrării și a citirii rapide, rezultatele fiind rapide și vizibile.
„Jim Kwik este de departe expertul numărul 1 în antrenarea memoriei din întreaga lume. Programul nostru realizat împreună cu el a devenit programul anului, iar la cei o mie de cursanți, media de creștere a vitezei de citire a fost de 170% în doar 7 zile de lecții a câte 10 minute pe zi”.
VISHEN LAKHIANI, fondator și CEO al platformei Mindvalley, autorul cărții Codul pentru o minte extraordinară, bestseller New York Times

Cartea poate fi comandată de la Web: https://www.cartepedia.ro/

2 Thoughts to “RAFTUL CU CARTE: Fără limite. Dezvoltă-ți gândirea. Învață mai rapid și eliberează-ți viața extraordinară”

  1. […] autor: Jim Kwik Jim Kwik, cel mai bine cotat antrenor al minții, a scris un „manual al utilizatorului” pentru obținerea formei mentale ideale. Fără limite prezintă tehnici de descătușare a superputerilor creierului, care oferă capacitatea de a face mai mult, prin modificarea modului de gândire, a motivației și a metodelor. De peste 25 de ani, Jim Kwik ajută oameni de succes din diverse domenii să-și elibereze adevăratul potențial. În Fără limite, el dezvăluie practici bazate pe dovezi științifice și sugestii testate pentru accelerarea învățării și îmbunătățirea comunicării,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment