Antrenor din Serbia la echipa de volei a Zalăului

La numai câteva zile de la începerea pregătirilor pentru sezonul viitor, echipa de volei a Zalăului şi-a găsit antrenor. Conducerea clubului de volei SCM Zalău a ajuns la un acord cu sârbul Dragan Kobiljski, un tehnician cunoscut în lumea voleiului internaţional, care a avut o carieră interesantă şi ca jucător.

Ultima echipă pe care a antrenat-o sârbul a fost Radnicki Kragujevac, care s-a clasat pe locul cinci în campionatul Serbiei, însă cele mai bune performanţe le-a înregistrat cu Steaua Roşie Belgrad, cu care a devenit campion în anii 2015 şi 2016. Printre echipele pe care le-a antrenat Kobijski se numără şi Partizan Belgrad, însă aici a avut funcţia de antrenor secund. Sârbul s-a aflat şi în staff-ul celor de la Volley Ljubljana când echipa slovenă a câştigat de două ori campionatul, dar şi două cupe ale Sloveniei.

Draga Kobiljski este şi secund la naţionala Serbiei, cu care participă în această perioadă la Campionatul Mondial. Sârbul va ajunge la Zalău în luna septembrie, iar până atunci, echipa va fi pregătită de secundul Marius Lazăr, însă după un program întocmit de noul principal.

 

One Thought to “Antrenor din Serbia la echipa de volei a Zalăului”

Leave a Comment