RAFTUL CU CARTE: DOR CĂLĂTOR

autor: Hausvater Alexander

După succesul extraordinar al volumului de povestiri Ce dacă, tradus deja în limbile engleză, germană, franceză și chineză, cunoscutul regizor Alexander Hausvater debutează în roman cu trei volume publicate în 2020 de Editura Integral: Penumbra, Aici, Radio Eros și, acum, Dor Călător.
Camioneta cu numărul de înmatriculare X2S5Y20 a dispărut la vest de orașul Ramon. Forțele poliției și a jandarmeriei locale au pornit acțiunile de căutare a unui tânăr de 20 de ani și a tatălui acestuia, care se afla în stare gravă. Doctorul Meir, directorul Spitalului de Urgență a declarat că lipsa de îngrijire medicală ar putea fi fatală pentru pacientul în vârstă de 56 de ani.
Ziarul Avântul anunța că, începând de mâine, 2 septembrie, va apare pe prima pagină a ziarului câte un articol scris de fiul care, în loc să-și conducă tatăl la Clinica Soarelui, îl ducea într-un voiaj spre necunoscut. Articolele vor fi scrise sub pseudonimul IOSEF. Redacția ziarului Avântul nu-și asumă răspunderea pentru conținutul acestor articole.

Cartea poate fi comandată de la Web: https://eintegral.ro/

Leave a Comment