Rețele de apă și canal în alte 11 localități din Sălaj

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a găzduit la începutul acestei săptămâni semnarea contractului de lucrări ce vizează “Extinderea sistemului de alimentare cu apă în zona Şimleu Silvaniei – Bobota şi extinderea sistemului de canalizare în aglomerarea Sǎrmǎşag”. Este vorba despre un contract derulat de Compania de Apă Someș S.A., în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020. Acesta are o valoare de aproape 72 de milioane lei fără TVA, cu o durată de execuție de 21 de luni și, potrivit reprezentanților CJ Sălaj, reprezintă contractul cu cea mai mare valoare dintre toate contractele adjudecate până în prezent pentru realizarea de rețele, în mediul rural. Astfel, prin acest contract vor fi înființate rețele de apă în localități din patru comune din județ: Cristelec, Doh, Măeriște, Giurtelecu Șimleului, Uileacu Șimleului, Mălădia, Șărmășag, Bobota, Derșida, Zalnoc, Camăr, respectiv rețele de canalizare menajeră în Sărmășag, Derșida și Bobota.

„De la preluarea mandatului până în prezent suntem la al patrulea proiect de investiții majore semnat, în tot ceea ce înseamnă aducțiune de apă de la Tarnița către județul Sălaj. Suntem tot mai aproape de ceea ce ne dorim, de realizarea unei investiții majore care are ca scop creșterea standardului de viață al cetățenilor comunelor prinse în acest proiect de mare anvergură”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

De precizat este faptul că până în prezent, în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, s-au mai semnat contracte de lucrări pentru zonele: Zalău – extinderi, Jibou, Cehu Silvaniei, Șimleu Silvaniei, zona Vârșolț-Crasna-Ban-Cizer, zona Hida-Sutoru și Romita-Bogdana, zona Surduc-Cristolț-Băbeni-Letca-Lozna.

2 Thoughts to “Rețele de apă și canal în alte 11 localități din Sălaj”

  1. patitul

    nemernicilor ! noi dm bani ca SA extindeti retele de Apa pt alte comune! ei trebuie sa plateasca pt retele nu noi. Si mai grav compania de apa somes livreaza apa nociva (sa se verifice) pe linia BOGHIS!!!!!!si vulmea nu pateste nimic. nici macar scuze>???

  2. Anonim

    da ce ma, ai adus banii de la cantat, de de lauzi asa, ai luat de la gura copiilor tai? ‘De cand am preluat mandatu’- mars.

Leave a Comment