DIICOT îl vrea după gratii pe vicepreședintele Tribunalului Sălaj

Cel puțin opt persoane sunt aduse, astăzi, în fața magistraților Curții de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, în dosarul DIICOT Sălaj.
Vicepreședintele Tribunalului Sălaj, Patrițiu Dărăban, este unul dintre ei, ne-a declarat Adrian Dănilă, purtătorul de cuvânt al instanței clujene, și este suspectat de susținerea intereselor economice ale unor societăți comerciale aflate în insolvență. Alături de magistratul sălăjean vor fi propuși pentru arestare preventivă oamenii de afaceri Ioan Huluban și Ioan Galiș, fiica acestuia din urmă, Malvina Galiș, fostul inspector școlar general Ioan Abrudan, doi polițiști de la Poliția Rutieră Sălaj, precum și un lichidator clujean.
Vom reveni.

Alte articole

8 Thoughts to “DIICOT îl vrea după gratii pe vicepreședintele Tribunalului Sălaj”

 1. Anonim

  Ce sfarsit de cariera pentru patrita.FAIN.Bine ca a luat salariu de vreo 20000 ron lunar sa imparta dreptatea si el asa a inteles sa procedeze.Si mai bine ca s-au gasit resurse sa se plateasca salariile astea nesimtite si pensii enorme magistratilor si asta intr-o tara macinata de saracie de unde au plecat aproape 4 milioane de romani in ultimii 25 de ani.FINIS CORONAT OPUS.

  1. Anonim

   Asa este. „Ce-ai semănat, aceea vei culege”. Trist si dezamagitor pentru justitia salajeana.

 2. Anonim

  Sper să n-apuce pensia domnu patriță

  1. Ana

   Si voi astia frustrati o sa fiti clienti buni ai iadului. Halal caracter! Anonim si aici si in viata de zi cu zi! :))

 3. Anonim

  Ană, zorile să varsă! „Fericiți cei însetați de dreptate, căci a lor e împărăţia cerurilor!”

 4. Anonim

  urmeaza si citiva procurori!!!chisu,brindea!!!

 5. Anonim

  Daraban e nevinovat, o stiu sigur si se va dovedi curand!

 6. iubirea invinge

  Dumnezeu este drept si mare si bun si face dreptate celornapastuiti unii din magistratii salajeni sunt corupti pana in maduva oaselor acest vicepresedinte pe un act fals a dat castig de cauza unei societati comerciale profiil glass al carui lichdator e sorin cosma si nu a fost straina de acest lucru nici ioana hodis judecator . va pun la dispozitie documente autentice acesti tartori au castigat bani nemunciti .am facut dovada cu acte in instanta si am pierdut va pun la dispozitie domnule procuror documente beton se subantelege ca societati in lichidare saunt mana in mana cu judecatori sindici deci mai sunt multi altii mai cautati.

Leave a Comment