Asfaltarea bulevardului va ajunge luna viitoare la Scala

Lucrările de reabilitare desfășurate în această perioadă pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, continuă cu decopertarea asfaltului vechi și turnarea stratului de binder pe porțiunile ce urmează a fi asfaltate. Conform informațiilor primite din partea reprezentanților Primăriei Zalău, lucrările de decopertare erau finalizate, vinerea trecută la orele amiezii, până la intersecția cu strada Armoniei. “Tot până în această intersecție, în această noapte (vineri spre sâmbătă, n. red), dacă vor fi favorabile condițiile meteo, urmează să fie așternut un strat de binder BAD 22,4. Acțiunea de decopertare a asfaltului va continua până în zona Scala.” Ne-au comunicat, la închiderea ediției, reprezentanții municipalității.

 Sens giratoriu nou în zona Armătura

Zălăuanii au sesizat, zilele trecute, faptul că o porțiune din bulevardul Mihai Viteazul, suprafață proaspăt reabilitată și asfaltată este, din nou, spartă de lucrătorii de Citadin. Aceste spărturi sunt cauzate de faptul că asfaltul proaspăt turnat a suferit modificări de formă, din cauza unor autovehicule de mare tonaj care au intrat pe această porțiune de asfalt înainte ca stratul să fie finalizat, așa cum rezultă din informațiile primite de la reprezentanții municipalității. Urmează ca, în aceste zile, să se toarne un nou strat de asfalt pe această porțiune.

Mai mult decât atât, în zona Rompetrol – Armătura, urmează ca în această vară să fie construit un sens giratoriu, pentru a facilita intrarea-ieșirea din incinta noului spațiu comercial ce va fi construit în această zonă. Costurile acestor lucrări vor fi suportate exclusiv de către dezvoltatorul care construiește noul mall din Zalău, pe locul fostei fabrici Armătura.

Alte articole

5 Thoughts to “Asfaltarea bulevardului va ajunge luna viitoare la Scala”

 1. cetatean alegator

  FELICITARI PRIMARIEI ! Ce nu s-a realizat in 14 ani se realizeaza acum in cateva luni . Oricat de carcotasi am fi administratia CIUNT ,a facut mult la infrastructura. Chiar daca calitatea lucrarilor cu Citadin , lasa de dorit !

  1. DD

   De ce nu spuneti si faptul ca anul acesta angajatii primariei nu vor primi tichete de vacanta, iar banii respectivi sunt folositi pentru reabilitarea bulevardului!

 2. prost si scump !

  a facut tipic PSD ! scump si prost !
  am vazut cum arata zona catre gara, ceea finalizata ! toata e plina de balti immense, cu primele crapaturi, in asphalt !
  o lucrare de toata jena ! asphalt de proasta calitate, inmultit sa ajunga si in alte locuri !
  o lispsa totala de ingineri ! toti „meseriasi” de la Citadin sunt fost anhajati de la Armatura, fosti colegi cu balajel ! orice PSD-ist cu intrale l balajel si-a gasit loc de muca la Citadin !
  de muncitori , nu am cuvinte ! prost pregatiti, slabi profesionali, pe salarii de rahat !

 3. Anonim

  Ideal ar fi ca traversarea bulevardului în zona Armătura să se facă printr-un pasaj subteran.

Leave a Comment