Senatorul Lungu (PMP) a făcut legea! Președintele Iohannis a promulgat Autostrada Nordului

Vineri, 21 noiembrie, președintele Klaus Iohannis a promulgat proiectul Partidului Mișcarea Populară privind investițiile pentru Autostrada Nordului. Astfel, s-a legiferat construcția celei de-a doua autostrăzii ce va trece prin județul Sălaj pe lângă Autostrada Transilvania. Inițiator al proiectului de lege, domnul senator Lungu Vasile-Cristian declară că: „Autostrada Nordului va fi pentru sălăjeni o investiție importantă care va angrena major din punct de vedere economic județul”.
Sălăjenii vor avea o a doua autostradă pe lângă Autostrada Transilvania. Autostrada Nordului va parcurge următorul traseu: Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava, cuprinzând și județele Cluj și Sălaj.
Din moment ce Legea privind investiția pentru Autostrada Nordului a fost promulgată de către președinte, se trece la următoarea etapă, acea a licitațiilor pentru studiul de prefezabilitate. Perioada de licitație are termen până la 1 ianuarie 2021 când trebuie începute lucrările de construcție. Finanțarea Autostrăzii Nordului se va face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor „ în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene. Termenul de execuţie al obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a acestei legi. Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2021”. Acest fapt înseamnă că procedurile de licitație au și început pentru studiul de prefezabilitate. Autostrada Nordului are termen de execuție 1 ianuarie 2025.
(P)

11 Thoughts to “Senatorul Lungu (PMP) a făcut legea! Președintele Iohannis a promulgat Autostrada Nordului”

 1. Anonim

  SA SE IMPLICE SA FIE TERMINATA CE SA INCEPUT SI DUPA SA VINA CU ALTCEVA,CA DIN GURA TOTI IS TAR

 2. Anonim

  Sa o inițiezi o lege e foarte ușor!!! Sa o promulgi e și mai ușor!!! Cel mai greu e sa fie construită!!! O sa fie gata la Paștele Cailor!!! Niște tâmpiti și nemernici cei ce conduc aceasta tara acum!!!

 3. Anonim

  Un impostor disperat sa mai prinda un mandat, evident,la Cluj. L au ales salajenii si au avut incredere in minciunile lui,dupa care le a ras in nas si s-a cărat la Cluj! Cine te-o mai alege, la fel sa pateasca. O adunatura de minsinosi si lenesi! 🤮

 4. Anonim

  Dispari de aici, cersetorule! Ne-ai convins, esti un netrebnic.

 5. Acest ipocrit "made in USA" wannabe

  Unde ai fost 4 ani,Vasile Cristian Lungu PMP? Ce ai facut pt Salaj? Cu ce i-ai ajutat pe salajenii care te au ales si si au pus sperantele in tine? Ai ocupat locul degeaba. Pardon,nu degeaba. Ca sa stai in huzur si sa iti faci interesele. Iuda te-a mai vota de data asta. Suntem satui de mincinosi si smecheri iar tu esti unul dintre ei.

 6. Anonim

  Acest impostor are tupeul și nesimtirea sa iasă și sa se laude cu nu știu ce!!! Ce a făcut ptr Jud. Sălaj in ultimii 4 ani? NIMIC!!! Cine îl va vota este un mare tâmpit!!!

 7. Anonim

  Subscriu la comentariile de mai sus!!! Pe ăsta in ultimi 4 ani nu l-am văzut!!! O fi fost carantinat oare? Cu siguranța DA!!! Păcat de banii pe care ii cheltuie pe pliante și alte p-rii!!! Sunt banii noștri!!! O să-l voteze dracul!!!

 8. andrei

  subscriu si eu! nu-l cunosc si nu l-am mai vazut de 4 ani

 9. Anonim

  D-le senator (ma adresez asa pentru ca 90% dintre salajeni nu stiu cine sunteti si nu stiu ca sunteti senator de Salaj): cu tot respectul, de ce iesiti acum cu astfel de anunturi? Nu vedeti reactiile oamenilor? Unde ati fost timp de patru ani? Ce ati facut pentru acsst judet? De ce mereu cu doar cateva zile inainte de alegeri iesiti cu astfel de anunturi pe care nu le mai crede nimeni? De ce mintiti, in continuare? Nu aveti nici macar o urma de respect si demnitate? De ce insistati sa ajungeti in lada de gunoi a istoriei asa cum au facut si altii ca dvs? Ar fi de preferat anonimatul. E mai demn decat oprobiul public!

 10. Anonim

  Senatorul Vasile-Cristian Lungu, candidat din partea PMP la Senatul Romaniei a adus Autostrada Nordului in Salaj: bit.ly/LunguSenatorPMP

 11. Anonim

  Mesajul postat de mine la 01.01, l.am primit pe telefon, normal ca l.am primit in ideea de al vota. Sa mearga el pe autostrada aia i.am raspuns. Vaya con Dios

Leave a Comment