România, tărâm pesedist…

”2,2 poartă`n casă!” a fost afirmația victorioasă de ieri a primarului PSD din comuna Letca, Liviu Man.
Domnul, aflat la al treilea mandat, și-a luat primăria pe persoană fizică și l-a executat arogant pe angajatul Vasile Nemeș care lucrează pe singurul excavator din comună, reducându-i acestuia programul de muncă la jumătate de normă.
Motivul invocat de acesta a fost în primul rând că nu trebuie să dea explicații pentru un angajat de-al lui pe care îl poate da afară când vrea iar în al doilea rând că dorește să facă economii la bugetul primăriei și astfel să poată crea un departament de Cadastru și Topografie și să angajeze 5 asistenți personali. A și reușit acest lucru. Cu susținerea celor 7 consilieri PSD a avut majoritate și și-a dus planul la capăt.
Vasile Nemeș este angajat al Primăriei Comunei Letca din anul 2015, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, timp în care nu a înregistrat abateri sau reclamații privind activitatea desfășurată. Aflat la vârsta de 61 ani, cu doar un an și jumătate înainte de a se pensiona, este în situația de a fi lăsat fără un loc de muncă și implicit fără un venit doar pentru că a comis ,,marea” greșeală de a fi tatăl unui membru USR PLUS și a participat în urmă cu o lună la un eveniment USR care a avut loc în comună, lucruri considerate, probabil, neprietenoase de către domnul primar. Atitudine de politician clasic românesc: ,,nu ești cu mine, ești împotriva mea, deci, tu nu exiști”
Prezent ieri la ședința Consiliului Local, Vasile Nemeș nu a fost lăsat să vorbească, nu i s-a dat voie să spună nimic în apărarea sa.
USR Sălaj

(P)

3 Thoughts to “România, tărâm pesedist…”

  1. […] ”2,2 poartă`n casă!” a fost afirmația victorioasă de ieri a primarului PSD din comuna Letca, Liviu Man. Domnul, aflat la al treilea mandat, și-a luat primăria pe persoană fizică și l-a executat arogant pe angajatul Vasile Nemeș care lucrează pe singurul excavator din comună, reducându-i acestuia programul de muncă la jumătate de normă. Motivul invocat de acesta a fost în primul rând că nu trebuie să dea explicații pentru un angajat de-al lui pe care îl poate da afară când vrea iar în al doilea rând că dorește să facă… Citeste mai mult […]

  2. fan primar

    Nu cred ca sintagma ,,taram PSD- ist” este corecta.Acolo e vorba de niste oameni certati cu valorile morale,niste ,,minibaroni”inculti ,pe care oamenii i-au ales,oameni de aceeasi speta.Gasti din astea sunt in mai toate primariile de comune si orase mici unde ,,cartile” se pot manevra mai usor.Si sunt cu siguranta de toate culorile politice .

  3. Dorin

    Acest primar face ce vrea in comuna. Il cunoastem, nu-i o noutate. Tipic psd, tipic, tipic Dragnea, Ponta…

Leave a Comment