3 Thoughts to “Radio Transilvania – Rotisorul Politic. Invitat: Valer Crisan – vicepresedinte PNL Salaj”

 1. Anonim

  Rusine pentru voi cei care credeti ca vi se cuvine totul si care calcati pe cadavre pentru a va atinge scopul.Doriti totul ,sunteti maestrii in scenarii ,sunteti si regizori si actori dar exista un D-zeu pe care nu-l puteti minti.

 2. Paul

  Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!
  NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!
  Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
  Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
  Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: Paul.Bucatariu@yahoo.com

 3. Nel

  Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Leave a Comment