Protocol PNL – UDMR la Consiliul Județean

Echipele de negociere ale PNL și UDMR au stabilit formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Sălaj pentru a sprijini proiectele de dezvoltare pentru Sălaj. Probabil viitori vicepreședinți ai Consiliului Județean vor fi de la PNL și UDMR.

De asemenea, după definitivarea negocierilor cu UDMR, liderii PNL Sălaj au anunțat că vor avea întâlniri și cu consilierii județeni ai  USR – PLUS, partenerii PNL Sălaj din campania pentru alegerile locale, pentru a crea o majoritate cât mai solidă.

M. S.

8 Thoughts to “Protocol PNL – UDMR la Consiliul Județean”

  1. Anonim

   Putin spus lepre. Deseuri radioactive!!! Toti!

 1. Anonim

  Ciurucurile, tot ciurucuri! Ca gunoaiele sunt astia. Unde bate vantul, acolo si ei. Lasa ca va ardem la vot, nicio grija. Cu tot cu aliantrle astea de cacao. Deja lumea e in strada. Prapaditilor! 🤦🏻🤮

 2. Anonim

  Gunoaiele societati

 3. Anonim

  Celor de mai sus !Cainii latra ,caravana trece !Punct.

 4. Anonim

  Ungurii întotdeauna s-au aliat cu cei de la putere.

 5. Anonim

  La primarie cu cine mergeti?

 6. Anonim

  Compromisi definitiv. Bode, nimeni nu te mai place in Salaj. De aia ai pierdut si leaganul istoric al liberalilor, Bobota. Pana si bobotanii ti au dat o palma. De aia si Zalaul v a dat cu jet la alegerim stati sa vedeti la parlamentare, zburati cu totil. Numirile pe functii si toate jocurile de doi bani pe care le faceti la Buc. Si acum… Ca milogii, cu toate fosilele si panaramele politice va asociati. Rusine!

Leave a Comment