Primele rezultate neoficiale ale alegerilor din Sălaj

După numărarea buletinelor de vot exprimate în județ, Klaus Iohannis ar fi obținut în jur de 70% din voturi. Câteva rezultate din localitățile județului: Zalău – Klaus Iohannis 72,87%, Viorica Dăncilă 27,13%; Șimleu Silvaniei – Klaus Iohannis 73,38%, Viorica Dăncilă 26,62%; Cehu Silvaniei – Klaus Iohannis 77,25%, Viorica Dăncilă 9,92%.

Vom reveni cu amănunte.

M.S.

9 Thoughts to “Primele rezultate neoficiale ale alegerilor din Sălaj”

 1. Anonim

  Magazin Salajean ? Oare pe cel care in ziua votului i l spurca pe Iohannis de ce nu i ati șters comentarile ? Intreb doar ?

 2. Soso

  In cehu 77 iohanis 10 dancila… nu cred ca sunt 13 % anulate… vai de ei „kurnalisti”

 3. Anonim

  Se spanzura securistu marc?

 4. Anonim

  Dancila A CREZUT CA 33% E MAI MARE DECAT 67% asa ia spus matematicianu LIVIU POP. HE HE HE ghinion

 5. Anonim

  Daca vota sauca, marele jurnalist, iesea vasiilica!

 6. Neamţ nereprezentativ !

  Neamţu a câştigat cu voturile unei treimi din electorat, luzării adică, nu e reprezentativ !

 7. Anonim

  PSD ții și au trăit viața,au ruinat viețile tinerilor care au fost generația revoluție 89,au eliberat toți hoții și violatorii,au ruinat toată țara,,,,până aici le a fost….by ,by veorico,înapoi la Videle ,ai grija de cei care totuși te au votat din,milă,ți ai scos fiul vitreg la înaintare,te ai folosit de el că sa cerșești voturi și milă….gata ,s-a terminat coșmarul!!!!

 8. Anonim

  hahaha ! luzarule de la 9:59 .Fa ti bagajele si du te cu veorica ta la videle la ranit de cotete …..Mai psihopatule ! Ti-am zis acum cateva zile ca romanii s-au saturat de voi ciuma rosie si ca vor vota masiv Iohannis .Cu un postac rosu ca tine pesedeul tau va pierde in continuare teren ,intai la locale si apoi la parlamentare.

 9. Anonim

  PNL are putere absoluta. Sa vedem dacă au curaj și sunt curați sa trecem la verificat averile bogaților. De cât timp e nevoie să strângi bani pentru o casa de 1000mp?Hai PNL. Întra la normalitate

Leave a Comment