Peste 48 la sută dintre sălăjenii cu drept de vot s-au prezentat la urne

Rezultatele de tip exit-poll ale celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, date disponibile duminică la ora 21, ora închiderii secțiilor de votare din România, au indicat faptul că viitorul președinte al României va fi Klaus Werner Iohannis. Acesta a obținut, conform primelor exit-poll-uri, un procent de 67 la sută, iar candidatul PSD, Viorica Vasilica Dăncilă, 33 la sută. Procesul de vot s-a desfășurat în condiții bune în Sălaj, fără probleme ori incidente. Duminică la ora 21, ora închiderii secțiilor, votaseră în cele 312 secții de votare deschise în Sălaj 95.000 de cetățeni dintre cei 196.191 înscriși pe liste, procentul de participare la vot fiind de 48,36 la sută.
La nivel național, procentul celor care votaseră duminică până la ora 21 a fost de 49,87 la sută, ceea ce a însemnat un număr aproximativ de 9.100.000 de alegători. Subliniem faptul că voturile din diaspora (aproximativ 1 milion de români din afara țării votaseră până la ora 21) nu fac parte din această statistică, iar cifrele de mai sus reprezintă datele disponibile pe portalul Biroului Electoral Central duminică, la ora 21, după închiderea secțiilor de votare din țară.

2 Thoughts to “Peste 48 la sută dintre sălăjenii cu drept de vot s-au prezentat la urne”

  1. Anonim

    BRAVO SALAJENI ! BRAVO ZALAUANI !!! CIUMA ROSIE A FOST RANITA MORTAL ,DAR ATENTIE NU RAPUSA ! TREBUIE SCOASA DIN TOATA ADMINISTRATIA CENTRALA SI LOCALA IAR APOI TREBUIE TRASA IN TEAPA LA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE CE URMEAZA.

  2. Anonim

    buciumi si meseseni cum au votat ?

Leave a Comment