Primăria Bobota se mută în casă nouă

O sală de sport cu o tribună de 180 de locuri urmează urmează să fie construită în comuna Bobota. După cum a explicat primarul comunei,  investiția în valoare de 7,7 milioane de lei este demarată prin Compania Națională de Investiții (CNI). Contractul privind realizarea investiției a fost semnat în cursul lunii octombrie, iar recent Primăria Bobota a primit ordinul de începere a lucrărilor. În opinia edilului, acestea vor demara în primăvară. În ceea ce privește investițiile în comună, edilul Moraviț a precizat că tot în primăvara anului viitor lucrările privind construcția unui sediu nou de primărie vor fi finalizate. Construcția noii clădiri a început în anul 2017, iar investiția a fost realizată cu bani de la bugetul local în valoare de puțin peste 2,3 milioane de lei. Tot la capitolul investiții pentru comunitate, realizate în primul mandat, primarul de la Bobota a amintit de iluminatul public, respectiv iluminatul cu led, realizarea de stații de autobuz, dar și construcția unor capele mortuare în fiecare localitate din comună. Astfel, în centrul de comună, dar și în localitățile aparținătoare, Derșida și Zalnoc, au fost finalizate lucrările la capele mortuare. Contribuția administrației locale pentru aceste capele a fost de 100.000 de lei, bani de la bugetul local.

4 Thoughts to “Primăria Bobota se mută în casă nouă”

 1. anonim

  Domnule Primar de Bobota te rugam frumos sa-l inveti si pe prmarul nost de Garbou cum sa acceseze fonduri si sa faca ceva si pentru noi nu numai pentru jebul propriu.De 4 mandate se lauda cu aceleasi lucruri dar nu a facut nimic.Poate ii dai o idee cum sa-si faca biserica la pocaiti ca asta il doare mai tare.Multumim de ajutor Domnule Primar.Doamne Ajuta.

  1. Anonim

   Domnul primar nu va poate ajuta, deoarece dansul nu stie decat sa cheltuiasca din fondurile ramase de la fostul primar. Primaria Bobota are 0 proiecte cu fonduri de la Uniunea Europeană. RUSINE …. Nu are canalizare si apa curenta. Asa ca nu aveti pe cine sa invidiati.

 2. Anonim

  Domnul primar nu va poate ajuta, deoarece dansul nu stie decat sa cheltuiasca din fondurile ramase de la fostul primar. Primaria Bobota are 0 proiecte cu fonduri de la Uniunea Europeană. RUSINE ….

Leave a Comment