Prim-ministrul Viorica Dăncilă, alături de sălăjeni

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, candidat al PSD pentru Președinția României, a vizitat miercuri, 30 octombrie 2019, județul Sălaj cu scopul de a verifica investițiile realizate din fondurile alocate de Guvernul României la câteva obiective din Zalău, Jibou și Comuna Buciumi.

Cu această ocazie, liderul PSD a spus prezent întâlnirilor electorale organizate de conducerea PSD Sălaj și a dat dovadă, încă o dată, că este acel președinte de care românii și România au nevoie: un președinte empatic, curajos, devotat, harnic și sincer!

Programul a debutat cu vizita la Spitalul Județean Sălaj, care beneficiază de o consistentă dotare cu aparatură medicală din surse guvernamentale, aparatură nouă, din generația 2020. Acest lucru se datorează preocupării  doamnei prim-ministru și a faptului că Guvernul României are sănătatea în atenție, ceea ce înseamnă grija pentru fiecare român!

Vizita a continuat la Centrul de zi pentru persoane vârstnice “Tinerețe fără bătrânețe” și în Clădirea Transilvania, unde s-a întâlnit cu sute de seniori. În cadrul întâlnirii, candidatul PSD pentru Președinția României a primit numeroase mesaje de susținere din partea celor prezenți, fiind încurajată să lupte pentru fiecare român.

Sprijinul acordat modernizării și dotării infrastructurii educaționale este materializat prin investițiile de la școala și grădinița din Buciumi, derulate prin  Programul Național de Dezvoltare Locală, alt obiectiv din programul vizitei în Sălaj.

După-amiază, susținători sălăjeni ai doamnei Viorica Dăncilă și, totodată, simpatizanți ai Partidului Social Democrat au umplut Casa de Cultură Jibou și Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău. Căldura, respectul și dăruirea pentru oameni a ajuns la inimile celor prezenți, d-na Dăncilă asigurându-i că va continua să guverneze bine pentru cetățeni.

Prezența în Sălaj a fost o vizită de suflet, o demonstrație de curaj și determinare!

Mult succes, Viorica Dăncilă!

Organizația PSD Sălaj

12 Thoughts to “Prim-ministrul Viorica Dăncilă, alături de sălăjeni”

 1. Anonim

  JOS analfabeta ticăloasă Vasilica Viorica Dăncilă!

 2. Anonim

  Sa ma bata cucu daca am mai vazut asa ceva de la Ana Pauker incoace. Stiu ca e maculatura electorala si nu va apartine ( semneaza onoratul PSD) dar asemenea auto- lauda comunist stalinista nici ca s a mai pomenit pe fata Pamantului! Nici Werner cel puturos, nici Vioricutza. Votam altceva, noroc ca avem de unde alege si speram sa fie bine ales!

 3. Ion

  Mi se face greata, mah!

 4. Anonim

  care sustinatori?au fost duse controloarele de la transurbis,bugetarii de la primarie,si prefectura toti foarte simpatici

 5. ardelean cornel

  Domnilor eu nu sunt membru PSD. am participat la intalnirea cu Doamna Prim ministru (inca) doar pentru ca sa intalnit cu PENSIONARII SALAJENI pe langa scopul electoral si am vrut sa vad si eu subiectul in acea adunare ( sa nu comentez azi de pe margini )Afirm ca om neutru ca m-a bucurat pozitia in cuvantul lor a domnului CIUNT IONEL primarul municipiului si a D-lui FILONAS reprezentant al pensionarilor salajeni indiferent de nationalitate sau alte criterii .Pentru aceasta eu ca pensionar doresc sa -i felicit public au facut precizari legale corecte intr-un context destul de complicat. Eu am credinta ca participantii au aplaudat in picioare pozitia vorbitorilor ca raspuns la felul in care sa pus problema nivelului pensiilor care este scazut sub nivelul necesar unui trai decent . Eu am avut placerea si ocazia de a vorbi cu Domnul DAIA ministrul agriculturii in biroul D-ui primar CIUNT ,.1 unde i-am facut cateva propuneri – Sa aplice ( guvernul) si in Romania masurile luate de excelenta sa VICTOR ORBAN premierul UNGARIEI in tara sa si anume: 1 pensionarii indiferent de nivelul pensie , circula gratuit pe toate mijloacele terestre pe baza inui document recunoscut in toate tarile UE> 2 CETATENII unguri nu platesc impozit pe imobile (constructii ,case )daca omul a construit ceva pe pamantul lui cui si ce mai datoreaza STATULUI ???3. Daca un om vrea sa creasca PORCI in gospodarie statul asigura hrana, medicamentele si programul de ingrijire la sfarsitul contractului cand porcul a ajuns la gteutatea stabilita statul il ia si il valorifica va rog sa judecati fiecare . DEci ca lasam politica si sa analizam corect ce a facut premierul VIORICA DANCILA nu numai cu pensiile dar si la presedentia rotativa a UE> DA suntem liberi sa comentam dar zic eu cu responsabilitate ,respect si discernamant. ASA spun eu ca un cetatean pensionar NEUTRU politic.

 6. ardelean cornel

  Domnilor eu nu sunt membru PSD. am participat la intalnirea cu Doamna Prim ministru (inca) doar pentru ca sa intalnit cu PENSIONARII SALAJENI pe langa scopul electoral si am vrut sa vad si eu subiectul in acea adunare ( sa nu comentez azi de pe margini )Afirm ca om neutru ca m-a bucurat pozitia in cuvantul lor a domnului CIUNT IONEL primarul municipiului si a D-lui FILONAS reprezentant al pensionarilor salajeni indiferent de nationalitate sau alte criterii .Pentru aceasta eu ca pensionar doresc sa -i felicit public au facut precizari legale corecte intr-un context destul de complicat. Eu am credinta ca participantii au aplaudat in picioare pozitia vorbitorilor ca raspuns la felul in care sa pus problema nivelului pensiilor care este scazut sub nivelul necesar unui trai decent . Eu am avut placerea si ocazia de a vorbi cu Domnul DAIA ministrul agriculturii in biroul D-ui primar CIUNT ,.1 unde i-am facut cateva propuneri – Sa aplice ( guvernul) si in Romania masurile luate de excelenta sa VICTOR ORBAN premierul UNGARIEI in tara sa si anume: 1 pensionarii indiferent de nivelul pensie , circula gratuit pe toate mijloacele terestre pe baza inui document recunoscut in toate tarile UE> 2 CETATENII unguri nu platesc impozit pe imobile (constructii ,case )daca omul a construit ceva pe pamantul lui cui si ce mai datoreaza STATULUI ???3. Daca un om vrea sa creasca PORCI in gospodarie statul asigura hrana, medicamentele si programul de ingrijire la sfarsitul contractului cand porcul a ajuns la gteutatea stabilita statul il ia si il valorifica va rog sa judecati fiecare . DEci ca lasam politica si sa analizam corect ce a facut premierul VIORICA DANCILA nu numai cu pensiile dar si la presedentia rotativa a UE> DA suntem liberi sa comentam dar zic eu cu responsabilitate ,respect si discernamant. ASA spun eu ca un cetatean pensionar NEUTRU politic.vreau sa comentez acest articol si in presa locala nu ma blocati va rog

 7. Pensionar neprivilegiat !

  Nu voi vota psd, mie nu mi s-a recalculat pensia !

 8. Anonim

  Breaking-News: s-a-nMUIAt PSD-ul!

 9. Prostii

  Tuta, Viorica Dancila, este rusinea Romaniei! Asta nu-si da seama de limitele ei. Saraca, femeie!

 10. LAW

  nu cred ca este mai proasta decat Johanis care s-a autointitulat POLITRUC!!

 11. Anonim

  Iohanis politruk iar voi restul pnl=PUPINCURISTI.

 12. DRE

  @Pt pensionarul neprivilegiat… imi pare rau ca pana la varsta asta n-ai reusit sa-ti creionezi un caracter frumos. Regret ca esti din categoria care vaneaza privilegii si in functie de acestea isi modeleaza caracterul si-si exprima votul. Totusi, fara a fi din categoria „privilegiatilor”, in ultimii 3 ani (de guvernare PSD), punctul de pensie ti-a crescut de la 871 la 1265 lei. Si inca ceva, faptul ca n-a fost nevoie sa ti se recalculeze pensia, inseamna ca ai fost dintre „PRIVILEGIATII” carora li s-au aplicat corect legislatia specifica, beneficiind de la inceput de cuantumul corespunzator cotributivitatii.

Leave a Comment