Precizare

Într-o emisiune recentă de televiziune, domnul Radu Nistorescu, vicepreşedinte PNL Sălaj, a făcut următoarea afirmaţie în legătură cu împrejurările în care în 2008 a fost stabilit candidatul liberal în colegiul Zalău la alegerile parlamentare: „În 2008, când se făcea nominalizarea candidatului nostru pentru colegiul de deputat, am primit un telefon de la Bucureşti, Călin Popescu-Tăriceanu era preşedintele partidului şi era prim-ministru şi a spus «ăsta este candidatul vostru»”.
Această afirmaţie reprezintă o minciună cu caracter calomnios la adresa fostului Prim-ministru al României, domnul Călin Popescu-Tăriceanu. În 2008, domnul Tăriceanu nu a sunat pe nimeni în filiala Sălaj în legătură cu candidatura mea, cu atât mai puţin a încercat să o impună. Dimpotrivă, desemnarea mea drept candidat a urmat toate etapele prevăzute de statutul PNL de atunci. Astfel, în vara anului 2008, a fost dat un vot în Biroul Politic Judeţean pentru desemnarea candidatului în colegiul Zalău. La acest vot au participat trei persoane care doreau să candideze în Zalău, anume eu, Dorel Oros şi Andrei Todea. Rezultatul votului a fost următorul: Mirel Taloş 8 voturi, Dorel Oros 4 voturi şi Andrei Todea 2 voturi. Mai mult, în toamna anului 2008, a fost realizat un sondaj independent de opinie pentru a verifica notorietatea celor care doreau să candideze, sondaj în care nici unul din candidaţi nu avea o notorietate mai mare decât mine în municipiul Zalău.
Repet, consider afirmaţia făcută în legătură cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu o minciună cu caracter calomnios.
Mirel Taloş
(P)

18 Thoughts to “Precizare”

  1. Anonim

    ar trebui sa-ti fie rusine, pocait mincinos si fara caracter.

  2. Anonim

    Cel care a scris comentariul este un lingau de-al lui Nistorescu,deoarece Todea isi dorea la acea vreme sa fie candidat dar in Biroul Politic s-au intors apele la vot dupa cum scrie in articol.

  3. Zălăuan

    Cineva de la liberali minte şi eu cred că ăsta-i Nistorescu !

  4. Gino

    Talos, pune-pe tariceanu sa-l dea in judecată pe Nistorescu, ar fi distractiv

  5. Anonim

    Toata lumea stie ca nistorescu e un mincinos si un prefacut . nu ca ar fi talos mai aparte dar cred ca aici are dreptate

  6. pnl

    magarule de talos uiti cum statea pe la sediu lingau

  7. Anonim

    Doresc sa zic si eu ceva acest Nistorescu este acel ing. de la C.A.P. care vene-a cu sareta se inbata si dupa acea mergea pe jos caci uitase cu ce avenit,iar bunicul ducea sareta la gospodarie,iar acum a ajuns asa mare politician vai de ea tara plina de betiviii!

    1. Anonim

      acest nistorescu a ajuns in politica,carand apa si sucuri la biroul lui catalin micula.

  8. Mielu'

    oricum esti si vei fi un coate goale

  9. andrei

    sa spuna tariceanu daca e adevarat, nu?

  10. Trahanache

    Da d/le Talos esti cel mai notoriu impstor de la liberali. Te ascunzi dupa voturile din Biroul Politic, insa ce trebuie inteles din ce spune Nistorescu este ca telefonul l/a primit de la alt impostor, pentru ati da votul, asa ca alegatia ta nu face alceva decat sa dovedeasca impostura prin care ai ajuns parlamentar.
    Mi-e lehamite ori de cate ori apari cu comunicate care nu valoreaza nimic.

  11. Anonim

    sa te iei talos de mana cu nistoresc , doi mincinosi

  12. Anonim

    pocait mincinos, ai ajuns deputat, dupa ce ai mers la toate bisericile tale in ziua votului si le-ai cerut sa te voteze. asa ai ajuns tu deputat de zalau, cu sau fara telefonul lui tariceanu, ca pricum stim ca nu ai avut nici o notoretate cand ai venit de la bucuresti la zalau sa te puna deputat. voturile au fost pentru PNL nerusinatule si nerecunoscatorule, nu pt tine, bucurestean pupincurist si zalauan de conjunctura!

  13. Mielu'

    mirel talos te-am votat dar la fata in veci nu te-am vazut unde stai la bucuresti ???????

  14. Anonim

    mai minte mult nistorescu asta

  15. Anonim

    Acest pocait parlamentar este prieten doar Czeczi Vaida Bella un autentic PNL-ist cu adinci radacini in miscarea liberala.

  16. Anonim

    Esti un om fara caracter,precum curvele care sar din p…a in p…a!

  17. Anonim

    d-le TALOS te felicit pentru curajul de a fi intrat in partidul d-lui TARICEANU sper sa salvati onoarea PNL

Leave a Comment