Sârbul Ognjen Duduj este noul centru al Şimleului

Dacă Volei Municipal Zalăul nu a reuşit să ajungă până în acest moment la o înţelegere nici măcar cu un antrenor, având nevoie şi de câţiva jucători până la începerea pregătirilor, Phoenix Şimleu este foarte aproape să-şi definitiveze lotul pentru noul sezon. Conducerea clubului de la poalele Măgurii a ajuns ieri la o înţelegere cu sârbul Ognjen Duduj, voleibalist ce evoluează pe postul de centru, iar în ultimul sezon a jucat la formaţia sârbă Mladi Radnik Kragujevac. Având în vedere noul transfer, în lotul cu care antrenorii Abraham şi Oniga vor aborda noul sezon nu se va mai regăsi sârbul Rade Dacovic, adus la echipă în iarna acestui an.

În vârstă de 27 de ani şi cu o talie de 2,05 metri, sârbul Ognjen a mai evoluat la formaţia belgiană, Prefaxis Volley, la echipa austriacă, Amstetten Austria şi la NIS Vojvodina Novi Sad (Serbia), cu toate grupările evoluând în cupele europene.
Ognjen Duduj este al doilea stranier transferat în acească vară de conducerea formaţiei de la poalele Măgurii, după libero-ul venezuelan, Joel Silva, cu care a ajuns la o înţelegere la finalul lunii iunie. Pe lângă cei doi voleibalişti străini, Phoenix Şimleu Silvaniei i-a mai transferat în această vară pe: Vlad Moisa, ridicător adus de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, coordonatorul Dan Florea, transferat de la Ştiinţa Bacău, centrul Vlad Cuciureanu, adus tot de la gruparea maramureşeană, universalul Lucian Tofan, care a evoluat ultima dată la Unirea Dej şi secunzii Robert Ţuţea (ex-Ştiinţa Baia Mare), Ciprian Viţelaru (ex-CVM-LPS Piatra Neamţ) şi Florin Filip (ex-Unirea Dej).
Dintre jucătorii care au evoluat şi în sezonul trecut se regăsesc doar secundul Ovidiu Teuşan şi centrul Ionuţ Rus.
Conducerea mai are de rezolvat problema celui de-al doilea universal, având în vedere că zălăuanul Cristian Pop a anunţat că pune punct carierei în volei, nefiind complet refăcut după operaţia suferită în urma rupturii de tendoane suferită în urmă cu un an, în timpul unui turneu de verificare desfăşurat la Zalău.

Leave a Comment