PNL Zalău a propus excluderea lui Valeriu Crișan din partid

Florin Negoiţă

Membrii Biroului Politic Municipal al Partidului Național Liberal filiala Zalău au propus, în ședința de luni, excluderea lui Valeriu Crișan din partid. Decizia va fi luată în final de Biroului Politic Județean, având în vedere funcția de consilier județean pe care o deține Valeriu Crișan.
Dacă Biroul Județean al PNL va decide într-o ședință viitoare excluderea lui Valeriu Crișan din partid, acesta își va pierde și fotoliul de consilier județean.
Următorii pe lista de consilieri liberali, dintre cei care ar putea să-i ia locul, sunt Livia Chende și Liviu Ungurușan. Președintele PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, este de părere că, asociindu-se cu echipa guvernamentală condusă de premierul Viorica Dăncilă, Valeriu Crișan “a făcut un pas în afara partidului”, fapt care poate duce la o sinucidere politică: “Decizia lui Valeriu Crișan de a se alătura echipei Dăncilă îmi dă sentimente contradictorii. Pe de o parte, dezamăgire pentru faptul că un liberal face acest pas înafara partidului, iar pe de altă parte constat lipsa de resurse umane în rândurile PSD. Am avut o discuție cu domnul Valeriu Crișan, în care i-am explicat că, din punctul meu de vedere face o mare greșeală pentru viitorul său politic. Să te asociezi cu echipa guvernamentală condusă de Viorica Vasilica Dancilă și girată de Liviu Dragnea, echivalează cu o sinucidere politică”.
La rândul său, Valeriu Crișan a declarat pentru Magazin Sălăjean la sfârșitul săptămânii trecute că singurul motiv care a stat la baza deciziei sale de a-l urma pe președintele executiv al PSD Zalău, secretarul de stat Călin Forț, la ministerul Transporturilor, a fost relația strânsă de prietenie pe care o are cu acesta. “Am avut și am o relație strânsă de prietenie cu președintele executiv al PSD, Călin Forț. Atât, și nimic mai mult.
Este singurul motiv care m-a determinat să merg alături de el, să îl ajut, la Minister”, spune fostul vicepreședinte de Consiliu Județean. Acesta a adăugat că, dacă se va lua decizia excluderii sale din PNL, nu se va înscrie pe viitor în PSD.

9 Thoughts to “PNL Zalău a propus excluderea lui Valeriu Crișan din partid”

  1. Eu

    Cine poate crede ca face ceva Fort de capul lui fara acordul sefului de la judet, ori nu stie ori nu cunoaste.

  2. Anonim

    Ai dreptate, dar o sal puna presedinte la ALDE caci Penciuc a fost schimbat si postul e liber.

  3. Anonim

    Buna pine o sa aiba acest Valer

  4. Anonim

    Tare multa atentie primeste acest tradator, nu merita nici macar sa-i pomeniti numele.

  5. Anonim

    Da ce vrea Talos sa revina iar sa stea unde s-a dus ca ne-am saturat cit nea mintit.

  6. Liberalul SRL

    Se da prea multa amploare acestei plecari din PNL. A plecat si va suporta consecintele statutare.

  7. Anonim

    Pâi cine se crede acest șofer de primarie Zalau.

    1. anonim

      dupa parerea mea D-l CRISAN VALERIU trebuie tratat ca un om cu viitor politic . NU tradeaza valorile PNL ci pune umarul la realizarea politicilor guvernului aflat azi la conducere pentru ca si-a dat seama ca PNL salaj cu d-l BODE in frunte nu ajunge nicaieri mai mulr poate sa suparat pe badjocura de care a avut parte cat la urmat pe d-l CAPALNASIU la ultimele alegeri nu se face asa ceva unui om tanar si foarte bine pregatit. D-le BODE nu credeti ca va grabiti cu excluderea din PNL ? poate ar trebui sa mai reflectati. De ce nu puneti umarul la excluderea d-lui ORBAN din fruntea PNL me rusine ca acest nimeni a fost sprijinit de salajeni sa conduca partidul BRATIENILOR VA doresc numai bine c si pe viitor sa conduceti spre succes PNL SALAJ

      1. anonim

        FELICITARI d-le CRISAN pentru hotararea luata poate asa vom avea si noi autostrada mai repede in TRANSILVANIA va doresc mult succes.

Leave a Comment