PNL a început campania de susținere a lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat în funcția de președinte

Mii de membri și susținători ai Partidului Național Liberal (PNL) din țară se implică, începând de luni, în campania de susținere a actualului președinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Campania de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis a debutat, luni, și la Zalău, printr-o acțiune organizată de PNL Sălaj în centrul municipiului, pe platoul de marmură. Aici vor putea veni cei ce doresc să semneze pentru a susține candidatura actualului președinte al României la un nou mandat pentru cea mai înaltă funcție în stat.
În Zalău, a fost instalat un punct special al PNL pentru strângerea semnăturilor din partea cetățenilor, la evenimentul de deschidere fiind prezenți deputatul Lucian Bode, președintele PNL Sălaj, Septimiu Țurcaș, prim-vicepreședinte PNL Sălaj și primar al orașului Șimleu Silvaniei, Mihai Crișan, președintele organizației municipale, Dana Crișan, președintele organizației de femei Sălaj, Paul Maghiu, consilier județean, Otto Haller și Claudiu Bârsan, consilieri locali, dar și alți membri și simpatizanți PNL.
“Lansăm astăzi (luni,12 august n. red.) campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat la Cotroceni. Ne-am propus, prin PNL la nivel județului Sălaj, să strângem peste 25.000 de semnături în această campanie, în timp ce pentru municipiul Zalău intenționăm să strângem peste 7.000 de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Iohannis la un nou mandat. Toți cei care semnează pentru susținerea candidaturii la un nou mandat a președintelui Iohannis, semnează pentru o Românie normală, respectată la nivel European. Președintele Klaus Iohannis a reușit, în primul mandat, să aducă un echilibru între instituțiile statului; imaginați-vă ce ar fi însemnat ca actuala putere să pună mâna și pe această funcție, așa cum a acaparat majoritatea instituțiilor prin puterea executivă. Vom folosi această oportuinitate pentru a interacționa cu sălăjenii având în fruntea echipelor de campanie, în special, candidații la funcțiile de primar dar și la celelalte funcții locale și județene, pentru alegerile locale de anul viitor a spus Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.
M. S.

Alte articole

8 Thoughts to “PNL a început campania de susținere a lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat în funcția de președinte”

 1. Pauze lungi si dese, cheia marilor succese!

  Dupa libarali, neamtu nu a jucat destul tenis joia in amiaza mare, cu spp dupa el, atunci cand Romanul lucra pe salariul minim. Vor sa-l mai aleaga pe puturosu de neamt. Canci !

 2. Anonim

  vad numai leprosi portocoalii si otevisti, unde-s liberalii?

 3. Anonim

  IOHANNIS PRESEDINTE !!! VOTAM PE NEAMTU CARUIA II PLACE SPORTUL FATA DE BASALAU CARE DE DIMINEATA ERA CU WISIKIUL LA GURA .ASE CA DRAGILOR CU CANCI ,CANCI PURUREA NICIODATA NU VA FI UNUL DINTRE CEILALTI CANDIDATI.

 4. Anonim

  Ma 10:23 -lasa tu PNL ul sau ce o fi ,e vorba de actualul si viitorul presedinte Iohannis pe care majoritatea romanilor i l vom vota pentru un nou mandat.E singurul care a facut cu adevarat opozitie la Psdracnea cand acest partid a derapat de la valorile democratice.IOHANNIS PRESEDINTE !!!

 5. Anonim

  interesant at fi sa vedem si cortul celor de la psd si alde pe platou sa stranga si semnaturi pt ….. tuta veorica…….si sa ne si poata raspunde unor intrebari …….

  1. Anonim

   Vorba românului:Soha !

 6. Anonim

  Sohai ! N or pupa funcția de președinte, în ordinea „inmormantarii” la lada de gunoi a istoriei: Veorica,Bârnă lui Dan,taricuta,….Iohanis va fi din nou președinte.

Leave a Comment