Pentru a-l înlocui pe Csoka Tiberiu în Consiliul Județean, Szilagyi Robert a demisionat din funcția de subprefect

La nici două săptămâni de la demisia lui Ionel Ciunt din funcția de prefect de Sălaj, vineri, a venit rândul subprefectului Szilagyi Robert de a demisiona. Contactat, Szilagyi Robert nu a vrut să comenteze decizia sa, motivând că este o chestiune de ordin personal, însă nici nu exclude o participare la alegerile locale din acest an.
Surse din cadrul UDMR Sălaj ne-au declarat, însă, că Szilagyi Robert ar intra în calcule pentru fotoliul de vicepreședinte sau, de ce nu?, de președinte al Consiliului Județean (CJ) Sălaj. Și asta în condițiile în care actualul vicepreședinte al CJ, Csoka Tiberiu, și-a anunțat intenția de a se retrage din administrația județului.
Reamintim că Robert Szilagyi a fost numit subprefect, în 28 mai 2014, de Guvernul Ponta.

4 Thoughts to “Pentru a-l înlocui pe Csoka Tiberiu în Consiliul Județean, Szilagyi Robert a demisionat din funcția de subprefect”

 1. Anonim

  Mai lasa-ne!! Diferenta intre cei doi este ca intre cer si pamint!! Mucosul asta ar mai trebui sa faca ceva pentru comunitatea din care provine ca sa poate ajunge in primul rand de conducere al judetului! D-le Csoka, nu va lasati inlaturati de Seres si acolitii lui ca sunteti mai presus de ei si ca om si ca specialist si judetul asta amarat mai are nevoie de oameni ca dumneavoastra!!!

 2. LLL

  Da specialistul Csoka e nemuritor. Cat traieste el nu-i voie sa candideze nimeni altcineva, sa nu indrazneasca cumva!!!!!Vélemény amatőrök! Ha, ha, ha, ha, ha…………………………………………

 3. pile la ANI-ka'

  Robika esti de tot rasul, cum draku ai ajuns tu sa fii subprefect pt ca inafara sa lingi nu stii nimic, in romana nu stii sa vb maiu intelegem, dar in maghiara esti si mai varza, dute akasa!

 4. Uniunea antidemocrata maghiara

  jaj Istenem sa va fereasca de acest individ fara coloana vertebrala = 0

Leave a Comment