Nicolae Ciucă va fi cel mai probabil propunerea de premier a preşedintelui Klaus Iohannis

Actualul premier interimar, Nicolae Ciucă, va fi cel mai probabil propunerea de premier a preşedintelui Klaus Ionannis după consultările cu partidele care au intrat în Parlament, potrivit unor surse citate de G4Media.

Ciucă a fost numit premier interimar după ce Ludovic Orban şi-a anunţat luni seara demisia din funcţia de premier.

„Urmează un an foarte greu, cu o criză sanitară şi economică, vom avea o campanie de vaccinare, de votat bugetul şi de realizat o serie de reforme. Partidul va sprijini această formulă, chiar dacă Nicole Ciucă nu are experienţă politică. Este nevoie de o figură care să impună autoritate în faţa partenerilor de guvernare, în interiorul partidului, la Bruxelles etc”, au declarat sursele citate.

Dacă va fi nomnializat premier, Nicole Ciucă ar urma să formeze un guvern în jurul PNL, cu USRPLUS şi UDMR.

Cele trei partide contează pe 244 de mandate de senatori şi deputaţi în viitorul Parlament, după redistribuirea procentelor obţinute de partidele care nu au intrat în Parlament, deci cu zece peste minimul de 233 necesar formării unei majorităţi, potrivit G4Media.

Sursa: www.bursa.ro

4 Thoughts to “Nicolae Ciucă va fi cel mai probabil propunerea de premier a preşedintelui Klaus Iohannis”

  1. Anonim

    Nu vă entuziasmați, militarii în politică sînt un dezastru! Iar acest Ciucă și-a arătat inabilitatea cerînd să-și scrie demisia niște funcționari, în prima zi. Nici măcar curajul de a-i demite el n-a avut dom’ jeneral!

  2. Silviu

    Mai, Anonim, adu-o pe Dancila sau pe Dragnea sa fii multumit!

    1. Anonim

      @ Silviu. Eu prezint fapte, dumneata vii cu invective!

  3. Anonim

    Interesanta pozitie au unii cetateni despre militari? Militarii GENERALII in special merita respectul poporului roman, Cum sa consider un militar ca fiind dezastru in POLITICA ????? De cate ori in Istorie poporul a apelat la conducere MILITARA ? prea repede unii concetateni uita , ca intradevar MILITARII SUNT BUNI NU DOAR LA DEZASTRE . Ce dezastru mai mare poate sa se abata asupra acestui popor mai mare decat PANDEMIA IN POLITICA ??? NU trebuie sa-si permita nimeni din ROMANIA sa batjocureasca acest popor. Aceasta este umila mea parere , despre impasul in care sa ajuns in politica CIOLANULUI in detrimentul INTERESULUI NATIONAL.

Leave a Comment