Lucian Bode renunță la președinția PNL Sălaj

Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, a fost confirmat astăzi, 8 iulie 2022, și în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Sălaj. Comitetul Director Județean al PNL Sălaj a aprobat în unanimitate propunerea făcută de Lucian Bode, cel care a renunțat la șefia liberalilor sălăjeni, după ce a preluat mandatul de secretar general al organizației naționale.

M. S.

7 Thoughts to “Lucian Bode renunță la președinția PNL Sălaj”

 1. […] Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, a fost confirmat astăzi, 8 iulie 2022, și în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Sălaj. Comitetul Director Județean al PNL Sălaj a aprobat în unanimitate propunerea făcută de Lucian Bode, cel care a renunțat la șefia liberalilor sălăjeni, după ce a preluat mandatul de secretar general al organizației naționale. M. S. Citeste mai mult […]

 2. Anonim

  Incredibil, Bode e ministru de interne da, nu auzim de la el decât de politică. Lucică, vezi ca a trecut anul și nu ai rezolvat cazul de la Arad, ăla cu mașina aruncată în aer, cu patron cu tot !

 3. Anonim

  5,21 , că să rezolvi o problema trebuie sa fii competent, adică, mai pe înțelesul tuturor, să cunoști meserie. Crezi că este cazul individului, care este doctor😆 în științe, dar cu teza pusă la secret ?

 4. Dorin

  Tara aceasta este cu susu’n jos, Bode mare ministru, bun la orice.Dinu , cu zambetul lui optimist, numai la fapte nu este priceput.

 5. Anonim

  De acum sloganul PNL poate fi: Lu-ai cal, lu-,ai câștiga. Dar se vede pe zi ce trece CĂ CAlul este mai mult mârțoagă.

 6. anonim

  Numele lui nu-i Lucică, e Dorel.

 7. Doru

  Ca-i PNL, ca-i PSD, USR, aceeasi treaba, oameni de tot rahatu’.

Leave a Comment