Adriana Sabou, noul subprefect al Sălajului

În cadrul Comitetului Director al PNL Sălaj, liberalii sălăjeni au validat propunerea pentru postul de subprefect, funcție vacantată în urma decesului fulgerător al celui care a fost Virgil Țurcaș. Astfel, Adriana Sabou va fi susținută pentru a ocupa a doua funcție în cadrul Instituției Prefectului. Lucrează începând cu anul 2005 în cadrul acestei instituții, ocupând diferite poziții, inclusiv cea de secretar al cancelariei în timpul celui de al doilea mandat ca prefect a lui Virgil Țurcaș.

M. S.

16 Thoughts to “Adriana Sabou, noul subprefect al Sălajului”

 1. […] În cadrul Comitetului Director al PNL Sălaj, liberalii sălăjeni au validat propunerea pentru postul de subprefect, funcție vacantată în urma decesului fulgerător al celui care a fost Virgil Țurcaș. Astfel, Adriana Sabou va fi susținută pentru a ocupa a doua funcție în cadrul Instituției Prefectului. Lucrează începând cu anul 2005 în cadrul acestei instituții, ocupând diferite poziții, inclusiv cea de secretar al cancelariei în timpul celui de al doilea mandat ca prefect a lui Virgil Țurcaș. M. S. Citeste mai mult […]

 2. Anonim

  Ce a făcut pentru partid?

 3. Anonim

  Dacă nu murea Virgil Țurcaș îl mai punea Bode pe Dinu Președinte?

 4. Anonim

  Poza asta inspiră foarte multă competență

 5. Anonim

  Pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii. Ce realizare-n viață, a fost secretară !

  1. Andrei Crisan

   De la bun inceput, nici nu stiu cine e, deci nu ii tin partea… dar secretarul cancelariei nu inseamna post de secretara. 🙁 e similarul postului de secretarul primariei…

   1. Simple constatări

    Andrei, dacă tot le știi pe toate, de fapt, ai dreptate, spune-i lui Lucică să se ocupe de atentatul nerezolvat de la Arad. Statul pt asta îl plătește, la vot pt asta va fi judecat nu pt viața de organizație !

  2. Anonim

   Daa.., poza asta inspira multă încredere 🥺🤭

  3. Anonim

   prost esti prost ai ramas😂😂😂😂

 6. Anonim

  Oare de ce mai este nevoie de acest post când nici postul de prefect nu poate fi acoperit cu cu norma de muncă pentru cele opt ore ?

 7. Anonim

  Te uiți la poza și vezi pe mana cui a ajuns țara.

 8. Anonim

  Odihnă veşnică alături de ţărănişti ,aduceţi-vă aminte cum v-aţi bătut joc de acest partid,…

 9. Costel

  De acord cu 9,11-Atata timp cat prefect este Dari Toma, paznicul de padure, care nu stie nici macar sa citeasca legile, de aplicat nici nu se pune problema, Salajul va trai din dezinformari.Acest reprezentant al guvernului Romaniei are un comportament partinitor,pe principiul imi esti prieten sau esti din partidul meu, stai in fata, altfel nu te bag in seama.Dari Toma trebuie resapat si dat la programul ”Rabla pentru politicieni”

   1. Anonim

    oare chiar merita acest post ?

Leave a Comment