Livia Chende a demisionat de la CCAJ Sălaj

În cadrul şedinţei ordinare de Consiliul Judeţean (CJ) de vineri, 22 august,  Livia Chende – consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal PNL şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj. După cum a explicat Livia Chende, motivul demisiei este de a elimina „starea de tensiune din Centru, care s-a format din cauza mea”.
Din câte se pare, tensiunea percepută de Chende s-a format din cauza unor declaraţii cu privire la faptul că între instituţiile de cultură din judeţ nu există o bună colaborare. Reamintim cititorilor noştri că în cadrul şedinţei de CJ din cursul lunii trecute, Livia Chende şi-a exprimat părerea, pur personală, cu privire la faptul că între Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă (MJIA) Zalău şi CCAJ Sălaj nu există o colaborare în realizarea de evenimente culturale, făcând referire la evenimentul cultural „Porolissum Fest” ediţia – 2014, aflat în organizarea MJIA Zalău. Festivalul amintit este unul cu temă istorică şi de aceea a fost organizat doar de o singură instituţie, ceea ce nu înseamnă că între CCAJ Sălaj şi MJIA Zalău nu există colaborare, în opinia conducerii instituţiilor în cauză. Astfel, pentru a evita tensiunea cauzată de o simplă opinie, Livia Chende a preferat să demisioneze de la CCAJ Sălaj.

5 Thoughts to “Livia Chende a demisionat de la CCAJ Sălaj”

  1. x-u

    Asta inseamna ONOARE!

  2. Anonim

    Da, onoare: un inginer instalator la Cultura!

  3. Anonim

    Era mai bine daca doamna care umbla dupa reduceri la Kaufland sa-si dea demisia din functia de consilier judetean, asa da onoare!

  4. Anonim

    ARATI CA MAICUTA ,NU STIU IN REALITATE CUM ESTI !1!! DE CE NU-TI VEZI DE BIVOLII DE LA POPENI?

  5. Anonim

    Si-a dat demisia, sa poata tine spatele fiului si nurorii sale, de la Compania de Apa…sau…sa fi obtinut postul prin concursss???? ….. si ei au fost cei mai buni ???

Leave a Comment