In urma negocierilor cu PDL: UDMR obtine cinci deconcentrate salajene

In urma negocierilor cu PDL: UDMR obtine cinci deconcentrate salajene

Daca in alte judete ale tarii, negocierile dintre PDL si UDMR pentru impartirea functiilor in deconcentrate sunt in impas, in Salaj, se pare ca relatia dintre cele doua partide merge ca pe roate. Astfel, liderii filialelor s-au inteles, inca de ieri, asupra posturilor din conducerile deconcetratelor, pe care urmeaza sa le ocupe atat reprezentantii PDL, cat si cei ai UDMR.

Presedintele UDMR Salaj, Seres Denes, ne-a marturisit ieri ca, potrivit intelegerii cu reprezentantii PDL, s-a decis ca maghiarii sa obtina functiile de directori coordonatori in mai multe institutii deconcentrate salajene.

Seres Denes sustine ca, pentru moment, numele celor care urmeaza sa ocupe aceste pozitii sunt cu titlu informativ, neluandu-se deocamdata o decizie finala in acest sens: Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara – Lakatos Alexandru, Directia de Sanatate Publica – Szeman Peter, Garda de Mediu – Csutak Nagy Erzsebet, AJOFM – Matolcsi Elisabeta, Oficiul pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie – mai multe variante.

De asemenea, UDMR a mai obtinut functii de directori adjuncti in urmatoarele deconcentrate: Inspectoratul Scolar, Casa de Asigurari de Sanatate, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura, Inspectoratul Teritorial de Munca, Directia Agricola, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitara Veterinara.

Colegii nostri de la PDL au fost de acord cu toate propunerile noastre, iar posturile obtinute in urma negocierilor vor fi ocupate, cu siguranta, de oameni cu experienta in sistem, a dat asigurari Seres Denes.

Leave a Comment