Fostul parlamentar Iuliu Vida îşi cere înapoi pensia specială

Iuliu Vida, fost parlamentar UDMR Sălaj, alături de nouă foşti parlamentari din Bihor au înaintat acţiuni în instanţă şi cer înapoi pensiile speciale pe care le primeau înainte de februarie 2021, dată de la care acestea le-au fost tăiate. Foştii parlamentari au chemat în judecată secretariatele Camerei Deputaţilor şi Senatului, în procesul care se va judeca la Curtea de Apel Oradea, între reclamanţi numărându-se şi politicieni ai PNL şi PSD, care au votat abrogarea pensiilor speciale, ex-parlamentarii susţinând în acţiunea înaintată acum Curţii de Apel Oradea că indemnizaţia li se cuvine pentru că reprezintă, printre altele, „o contraprestaţie în considerarea numeroaselor restricţii şi incompatibilităţi impuse pe perioada mandatului”.

M. S.

5 Thoughts to “Fostul parlamentar Iuliu Vida îşi cere înapoi pensia specială”

  1. Jony

    L-a rugaf cineva sa candideze? el singur s-a oferit in campania electorala nu a spus ca vrea pensie speciala dupa incheierea mandatului .

    1. Anonim

      Asa este. El ne-a rugat sa votam. Atunci fara pensie speciala. Au distrus tara si mao vor pensii. Vand vad ca duduie economia eu o sa cer sa dam ceva plus lor.

  2. Marie

    La 1 ianuarie va face 90 de ani………..No comment

  3. Anonim

    Să-i fie rușine!

Leave a Comment