Elena Udrea, în vizită la Boghiş

Elena Udrea a vizitat din nou Sălajul. Zilele trecute, aceasta s-a aflat la Boghiş, unde a gustat din apa sulfuroasă renumită pentru proprietăţile sale curative. „Vizitez din nou Băile Boghis, Sălaj, locul unde oamenii vin să se vindece de afecțiuni diverse, făcând balneație în apă termală sau bând apă carbogazoasă sulfuroasă. An de an, oameni din toată țara își petrec concediile aici pentru a se trata de reumatism, afecțiuni dermatologice, postraumatice, ale aparatului genital, ale sistemului nervos periferic, boli de stomac, de ficat, gută. Unii vin în cărucioare și pleacă pe picioare! Deși este frig și plouă, cele 110 locuri de cazare sunt toate ocupate și oamenii își fac mai departe tratamentele.
Chiar dacă sunt puțin cunoscute publicului, Băile Boghis sunt renumite în lumea medicală datorită rezultatelor spectaculoase ale curelor cu apă de aici, ale cărei proprietați nu au fost înca pe deplin stabilite, cei care au folosit-o susținând că și-au rezolvat multe alte probleme de sănătate. Din păcate tratamentele balneare nu mai sunt folosite astăzi la potențialul pe care îl are România și nici pe măsura efectelor pe care le generează asupra vindecării diferitelor boli”, a scris pedelista pe pagina sa de Facebook.
Vizita Elenei Udrea la Boghiş a durat doar câteva ore, suficiente, însă, pentru a le promite localnicilor că va găsi o soluţie pentru a ajuta Băile să se modernizeze şi să fie promovate.
Este pentru a doua oară într-o lună când Udrea ajunge pe meleaguri sălăjene. În urmă cu doar două săptămâni, aceasta s-a aflat în Şimleu Silvaniei, la sărbătorirea a 60 de ani de la înfiinţarea Regimentului 146 Artilerie Grea.

15 Thoughts to “Elena Udrea, în vizită la Boghiş”

  1. Anonim

    Pagina de facebook a devenit principala sursa de informatie a ziaristilor in anul de gratie 2013

  2. Anonim

    sa inteleg ca d-na blonda a venit la Boghis sa se trateze de boli ale aparatului………politic? la viitoarea colega de partid……LIA schimba apa .

  3. Septimiu Țurcaș

    Ai grijă doamna Bodea…ceea ce semnalam în urmă cu două săptămâni se pare că se confirmă.Duduia Udrea se apropie tot mai mult de cuibul conjugal al d-voastră din Valcău.Vedeți că tânăra divorțată este în călduri și viitorul lui Lucien este tot mai sigur.Îți scriu sub acest pseudonim pentru că și el,Timi este părtaș la acest deznodământ inevitabil,se pare.

  4. robi

    Multe lucruri trebuie schimbate la Boghis pe care nu Udrea trebuie sa le faca ci , proprietarul Lia stanca.

  5. Andreas

    Ce folos ca apa are atatea calitati curative, daca cei ce administreaza complexul n-au batut macar un cui in peste douazeci de ani ? Nici un singur bazin nou, aceleasi constructii dezolante neterminate de pe vremea lui Ceausescu, apa mizerabila in bazinele existente … Pacat

  6. a

    nu udrea trebuie sa le faca ci proprietarul.du a facut nimic cu aceste bai de cand sunt a lui.daca nu are bani sa le renoveze de ce le-a mai luat?

  7. ala bala

    de nu mergea udrea la boghis nici nu stiau oamenii ca exista,hai malasi la broscarie nu afost la hajdu szoboszlo sa vada diferenta?hm madam udrea du te tu n-ai promovat turismul cand ai fost ministru acusi te caci pe tine exact acelasi greseala cala base trimite condoleante familiilor din ungaria decedati astazi de parca pan acum nu in fiecare zi sunt accidente in s-au in afara tarii,lingusitorii drecului!

  8. Anonim

    tu asta de sus = invata sa scrii corect

  9. Anonim

    daca ii pasa de turism nu lasa sa nu se realizeze proiectele semnate chiar la boghis,ci il convingea pe Boc sa stimuleze bancile care finantau proiectele cu bani europeni-ptiu.

  10. Ioan

    Rapandula Plescoita isi plimba hoitul peste tot, numai sa o bage cineva in… seama. Dar piranda basi(s)ta, nu ne spune adevarul, privind faptul ca unii bolnavi vin in carucioare/carje si pleaca fara ele. Asa e, dar din cauza faptului ca li se fura !

  11. Anonim

    Elena Udrea s-a pozat cu o familie de muncitori romani in Italia, aflati in vacanta la Baile Boghis, aflam de pe pagina sa de FB.

    dialog probabil:
    cu ce va ocupati?
    lucram in italia.
    si sunteti in vacanta aici?
    da.

    de unde a dedus duduia galbena ca o familie din Valcau vine in concediu la Boghis dupa munca grea din italia. De unde nu este nici D-zeu nu cere…

  12. Ilie

    Te pomenesti ca s-a indragostit piranda de palincuta de Salaj! Mai stii?

  13. Anonim

    Sa fie intr-un ceas bun !!!!!

  14. Anonim

    O blonda din asta nu ar strica Salajului, ar aduce numai bani si avantaje

  15. mara

    Eu zic sa nu fim rai,daca are intentii bune si investeste in acest loc de sanatate,sa o primim cu bucurie.Vom vedea in decursul perioadei ce va face si o vom califica atunci.Nu ne grabim nici sa aruncam cu piatra,dar nici sa o votam la alegerile care urmeaza.

Leave a Comment