Dumitru Rus, generos în campania electrorală

Omul de afaceri Dumitru Rus este al doilea cel mai generos donator către un partid, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, privind sumele provenite din donaţii şi cotizaţii, în 2012, la partidele politice. Rus, care a candidat, fără succes, însă, din partea PP-DD Sălaj pentru un fotoliu de deputat în colegiul Jibou, a fost, până în toamna anului trecut, membru al PNL Sălaj. După doar patru luni de la înscrierea în PP-DD, Dumitru Rus a decis să demisioneze.
Fostul candidat a donat, în cursul lui 2012, nu mai puţin de 245.000 de lei, ocupând, astfel, poziţia a doua în clasamentul celor darnici donatori. Pe prima poziţie se află fostul senator PDL de Argeş, Mircea Andrei, care a donat partidului 260.000 de lei, însă a ratat intrarea în Parlament.
Contactat, omul de afaceri zălăuan a recunoscut că a donat suma respectivă şi a ţinut să precizeze că nu-şi regretă gestul. “Au fost banii mei, obţinuţi din dividende. Nu-mi pare rău că am donat aceşti bani către partid. Am ştiut că în momentul în care intri într-o luptă, poţi să câştigi sau să pierzi. Iar eu am fost foarte aproape de a câştiga”, a precitzat Rus.
Întrebat dacă va mai candida vreodată pentru un post de deputat, patronul firmei Euroactiv s-a rezumat a la spune că deocamdată nu este membru al vreunui partid şi că se va concentra asupra afacerilor sale.

2 Thoughts to “Dumitru Rus, generos în campania electrorală”

  1. Anonim

    Nu mai bine asigurai salarii decente angajatilor decit sa arunci cu bani in Diaonescu ?Asa nu e bine……..

  2. XYZ

    DUTE MA MITRU DACA NU TE-AS CUNOASTE CHIAR TE -AS CREDE

    NU FACI TU NIMIC FARA SA CASTIJI DUBLU

Leave a Comment