Doctorul Florin Neaga candidează la alegerile parlamentare

Doctorul ortoped Florin Neaga, fost consilier judeţean din partea Partidului Social Democrat, s-a decis să candideze pentru un loc în Camera Deputaţilor. Zilele următoare, conducerea filialei Sălaj urmează să stabilească ordinea pe listele electorale.
Doctorul Neaga a declarat pentru cotidianul Magazin Sălăjean că doreşte să reprezinte cu cinste şi onestitate sălăjenii în Parlamentul României, să ajute judeţul cu proiecte importante în următorii ani.
M. S.

15 Thoughts to “Doctorul Florin Neaga candidează la alegerile parlamentare”

 1. Anonim

  Ia că nu ii prost Ciunt, prima doctorita gavrilut ,amu doctorul Neaga,no PSD învie.

 2. Anonim

  Cum de se murareste Neaga cu PSD-?Cu ce il are la mana?

 3. Anonim

  La ce activitate slaba a avut ca și consilier județean e de mirare, adică domnu nu te doare mâna pe care ai ridicat-o la fiecare proiect al securistului?

 4. Anonim

  Ii doresc succes !

  1. Anonim

   Succes domn doctor!

 5. Baaa, tarane!

  Numai boul e consecvent. Ciunt se orienteaza. Si bine. Oamenii de langa el au valoare. Functia lui incepe sa aba si ea. Bravo, omule! Astept sa comenteze boul consecvent.

 6. Anonim

  toti doctorii care intra in psd le place foarte mult spaga de aceea i se mai spune sparlament

 7. DRE

  Sa vorbesti urat despre dr Neaga, doar pentru ca nu-ti place orientarea sa politica, mi se pare de un trivialism maxim. Omul este o valoare si merita sa fie intr-o functie reprezentativa, iar pentru asta il recomanda PROFESIONALISMUL sau.
  Bravo celui care l-a propus! Succes d-le dr Neaga!

 8. Anonim

  Sunt pacient al doctorul Neaga și spun cu mâna pe inimă că în momentul în care am vrut să-i ofer o mică atenție nu a vrut să primească spunând că o să bem o bere. Este un bun profesionist și din păcate nu prea ii ajunge timpul. Ca politician nu mă pot pronunța, probabil că dacă ar face doar asta ar excela. Cred că de pierdut ar avea pacienții. Succes doctore!!!

 9. Anonim

  Mai pesedeule ? Vi s o gatat rezerva de cadre? Florine ,mare greșeală faci ! Te manjesti cu cei care au pupat moaștele penalului Dragnea.Romanii nu uita ” era” Psdragnea si nici pe susținătorii acestuia.

 10. Anonim

  Daca va merge in parlament, va pierde medicina din Salaj, locul dansului e in spital. Dumnealui e speranta atator oameni bolnavi care il vor in spital nu in parlament. Asta e parerea mea! Este imposibil sa le impace armonios pe amandoua…

 11. andrei

  mai bine iti vezi de meseria ta.nu inteleg dc te manjesti?

 12. Cat e de serios omul asta

  zau nu merita sa se amestece cu potlogarii/analfabetii din parlament, ca si asa, singur, nu poate schimba nimic..

 13. dan

  doctore, nu iti ajunge salarul de 20 000 Ron? sau iti e frica pt cabinetul particular? lasa politica ca lumea are nevoie de tine in spital

Leave a Comment