FACIAS solicită demisia ministrului Monica Anisie

ndaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului solicită demisia ministrului Monica Anisie. Ei susţin că Ministerul Educaţiei a risipit aproape 17 milioane de lei, pe manuale care nu au ajuns la elevi, potrivit unui comunicat de presă al asociaţiei.

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) consideră iresponsabilă gestionarea învăţământului românesc. Comunicatul notează cum

Ministerul Educaţiei a risipit aproape 17 milioane de lei pe retipărirea manualelor vechi, dar în multe cazuri acestea nu au ajuns la elevi.

Asociaţia acuză Conducerea Ministerului Educaţiei că nu a stabilit un program şi condiţiile după care să se facă predarea manualelor noi, astfel încât s-a ajuns în cazul în care manualele să nu fie distribuite către elevi şi chiar situaţii în care acestea să fie „uitate” în depozitele de carte ale inspectoratelor şcolare.

Ei consideră acesta cel mai recent eşec al conducerii Ministerului Educaţiei şi al ministrului Monica Anisie, dintr-un şir mai lung. FACIAS a prezentat în săptămânile trecute, într-un „decalog al dezastrelor din Educaţie”, cele mai importante motive pentru care ministrul Anisie ar trebui să îşi prezinte demisia.

Aşadar, ei cer demisia imediată a Monicăi Anisie din funcţia de ministru al Educaţiei.

Sursa: www.bursa.ro

One Thought to “FACIAS solicită demisia ministrului Monica Anisie”

  1. Anonim

    Adevarul e ca trebuie schimbata….nu poti lasa educatia copiilor la voia vitezei internetului,sau la curentul electric sau la mana saraciei…dar in schimb vorbim de bonusuri la profesori….
    Daca era de la psd (sunt anti Psd) dar de mult sarea orban si klaus I. La gatul ei….,inainte ii amenintai ca le tai alocatia daca lipsesc….iar acuma l-e inchisi usa in nas….

Leave a Comment