Deputatul Mirel Taloş amenință doi “răzvrătiți” din ALDE cu excluderea

Ionuţ Cormoş

Preşedintele organizaţiei ALDE Zalău, deputatul Mirel Taloş, a făcut public într-un comunicat de presă, transmis vineri, decizia sa cu privire la atitudinea a doi membri de partid care în ultima vreme au dus o campanie publică de discreditare a organizaţiei ALDE Sălaj, si care prin acţiunile lor denigrează conducerea partidului şi se abat de la principiile şi interesele acestuia. În comunicatul semnat de Mirel Taloș se arată: „În legătură cu acţiunile publice din ultima perioadă ale lui Dănuţ Crişan şi Sebastian Avram, ţin cont sa precizez că am informat conducerea ALDE în legătura cu următoarele aspecte: Sebastian Avram, începând cu 6 iunie, a negociat cu primarul PNL ales al comunei Surduc poziţia de consilier personal al acestuia asigurând în schimb că, în mod oneros, îi va asigura acestuia un vot al unui consilier local ALDE (din cei doi aleşi) la alegerea viceprimarului comunei, în afara deciziilor organizaţiei judeţene de la aceea dată. Aflând de această înţelegere oneroasa, filiala teritoriala a exclus acest consilier din partid şi deci şi de pe lista de consilieri. Sebastian Avram a promovat deschiderea unei acţiuni în instanţă împotriva deciziei de excludere şi a declanşat o campanie de denigrare publică a preşedintelui filialei şi a partidului în general. Sebastian Avram este în acest moment consilier personal al unui primar PNL prin decizie proprie, săvârşind în acest moment o abatere de la disciplina partidului. Dănuţ Crişan, aflat pe primul loc pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean din partea ALDE la alegerile locale, nu a respectat o decizie anterioara a Biroului Politic privitoare la contribuţia la fondul de campanie electorala a partidului şi, în fapt, nu a contribuit financiar cu nici un leu la campania electorala, afectând în acest mod negativ rezultatul. Ambele persoane menţionate, în ultimele săptămâni, duc o campanie publică de discreditare a organizaţiei ALDE Sălaj. Prin acţiunile lor, cei doi se încadrează la abaterea prevăzută la art. 18 alin. c) din Statutul ALDE, (acţiuni şi declaraţii publice împotriva conducerii partidului). În situaţia în care aceste acţiuni nu vor înceta, voi propune Biroului Central excluderea celor doi membri din partid”.

Alte articole

12 Thoughts to “Deputatul Mirel Taloş amenință doi “răzvrătiți” din ALDE cu excluderea”

 1. Anonim

  Ana Tudoran de ce a fost exclusa?

 2. Anonim

  Gest mizerabil facut de acest nenorocit din Mirsid, om fara caracter, un mincinos care mai mult minte decat respira! Ba canalie, dupa ce i-ai mincat din palma opt ani de zile deputatului, i-ai infipt cutitul in spate! Nu te temi de Dumnezeu ba ? Sa-ti fie rusine derbedeule!

 3. Anonim

  Daca o sa fie intrebati alesi locali din ALDE o sa ramineti surprinsi caci daca nu era Crisan acest partid era numai Talos si Raul si nu mai trebuia sa mai dam cu parerea.

 4. Anonim

  Va rog sa verificati listele de la cj si Talos minte pentru caci cap de lista nu e Crisan caci e alcineva locomotiva din cum reiese sa se documenteze cel care a dat comunicatul. Multumim

 5. Anonim

  Pt. cel de la 22.49 la Mirsid sunt doi consilieri locali domnul Avram nici nu s-a pus pe lista de consilieri din respect pentru ei are bunul simt altii au fost pe toate listele caci sun cei mai buni dar s-a vazut reultatul,ar fi mai bine sa se documenteze si apoi sa scrie.

 6. Anonim

  Vreau sa aduc o comletare ca si vechi liberal sa inrebati vechea conducere PNL cind a adus domnul Talos loganul de la Camera in Zalau, doar in campania dinsului din 2012 si de atunci domnul Avram si Marian i-au fost….. sa stie dar iei din respect au tacut.

 7. Anonim

  Domnule Talos aveti grije caci Radu Capilnasiu nu mai e si o sa va fie contracandiat la toamna si va fi cam greu ati uitat?

 8. Anonim

  In afara de aceste atitudini oribile, ce a facut dl deputat pentru judet pt oamenii care l au ales? Ce rezultate sunt dupa 4ani in parlament? ZERO. Mai poftiti pe liste, la toamna!

 9. Anonim

  nici Talos nici Bode nu mai merita votul nostru!

 10. Anonim

  pt. 10 iulie 00:12 -mai bine sa-i votam pe psd-istii nosa si pop ghe. ca au fost „foarte guralivi” in Parlament.Rezultatele se vad pt Salaj ,mai avem putin pana sa iesim pe primul loc ,evident din coada.

 11. Florin

  Talos ,dute de unde ai venit.Ne-ai prostit destul

 12. Anonim

  Mai mari escroci si nesimtiti ca si MIREL TALOS, MARIAN DAN si DRAGOS RAUL, nu exista in partidul ALDE Salaj !!!!

Leave a Comment