Deputatul Liviu Balint și consilierul județean Gheorghe Ursente, cooptați în conducerea PSD Sălaj

Organizaţia Județeană a PSD Sălaj a decis joi, în cadrul şedinţei Comitetul Executiv, cooptarea în cadrului forului de conducere a doi noi vicepreşedinţi – deputatul Liviu Balint şi Gheorghe Ursente – consilier judeţean şi noul preşedinte al Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi.

O a ltă decizie luată de liderii PSD Sălaj a fost cea privind alegerea preşedintelui şi Biroului interimar al Organizaţiei locale a PSD Crişeni, precum şi completarea Comisiei Judeţene de Etică, Integritate şi Arbitraj. Astfel, pesediștii din comuna amintită îl vor avea ca președinte pe consilierul local Daniel Jecan, care îi va avea alături, pe fotoliile de vicepreședinți, pe Ioan Şandor şi Aurel Baciu.

În fine, potrivit unei informări inserate pe pagina de Facebook a PSD Sălaj, Comisia de Etică, Integritate şi Arbitraj la nivel judeţean va fi condusă de viceprimarul Zalăului, Teodor Balajel, ales în această funcție ca urmare a retragerii lui Victor Sturza.

2 Thoughts to “Deputatul Liviu Balint și consilierul județean Gheorghe Ursente, cooptați în conducerea PSD Sălaj”

  1. Anonim

    cate lebenite i-a dat como securistului? sa raspunda ex-laudatorul lebenitarului zis si Eduard Farkas

  2. Anonim

    VAI DE VIATA NOASTRA, VAI DE ZILELE NOASTRE….CE AM AJUNS, LA MANA CUI AM AJUNS, POPOR BLESTEMAT. MAI MERGETI LA VOT SI VOTATI-I PE ASTIA… SA NE DUCA DIRECT LA GROAPA!

Leave a Comment