Deputatul ALDE Mirel Taloş, un nou atac la guvernul Cioloş

“Atacarea Legii privind conversia creditelor în franci elveţieni de către Guvernul Cioloş la Curtea Constituţională arată faptul că acest govern nu este unul al intereselor românilor”

Parlamentul a adoptat Legea conversiei creditelor făcute de români în franci elveţieni în lei, la cursul de schimb de la data creditării, România fiind una din ultimele ţări din Europa care reglementează această chestiune printr-o modalitate care avantajează cetăţenii care au făcut credite şi nu dezavantajează băncile. Deputatul ALDE Mirel Taloş este unul dintre parlamentarii care au votat această lege. Traseul acestei legi spre promulgare şi intrarea în vigoare a fost însă oprit de guvernul Cioloş, care a atacat legea la Curtea Constituţională. În opinia deputatului Mirel Taloş, guvernul acţionează “ca de multe alte ori, la comandă unor interese politice şi financiare străine şi îşi neglijează propriii cetăţeni. Faptul că guvernul motivează principiul neretroactivităţii legilor arată clar că se urmăreşte de fapt blocarea completă a acestei legi, în interesul băncilor străine. România este în situaţia absolut inacceptabilă în care primul-ministru este plătit lunar de către Comisia Europeană cu 8300 de euro fără a face nimic pentru aceşti bani la Comisia Europeană, el fiind prim-ministru al României, şi atunci ne întrebăm cum sunt folosiţi banii cetăţenilor europeni, inclusiv ai românilor. Pe de altă parte, faptul că primul-ministru al ţării este plătit din afară ţării este cu siguranţă o premieră ruşinoasă în istoria României. Nu poţi face guvernarea României în interesul Românilor dacă eşti plătit de Comisia Europeană, pentru că de multe ori interesele ţării şi ale Comisiei Europene nu sunt aceleaşi. Liderii PNL au avut proastă inspiraţie să-l compare pe domnul Cioloş cu Mihai Viteazul şi Ştefan cel Mare, modele de integritate şi patriotism. Să ni-l imaginăm pe Ştefan cel Mare plătit de turci cu o indemnizaţie lunară. România trebuie redată românilor”, a declarat deputatul ALDE.

Alte articole

8 Thoughts to “Deputatul ALDE Mirel Taloş, un nou atac la guvernul Cioloş”

 1. Ioan

  Nu sînt membru al vreunui partid, nu votez de zeci de ani, dar citesc presa și observ că acest ziar îi prestează cam multe servicii lui Taloș, care se dovedește un disperat fără cultură – neretroactivitatea legii este un principiu al dreptului, dle „jurist” Taloș -, și care acționează după alt principiu: „calomniați, calomniați, ceva tot rămîne.”

 2. Anonim

  Mirel,mai bine ai tacea!
  4 ani nici nu treci prin Zalau .Vorbesti de leafa luata pe degeaba?
  Vai,vai…

 3. Noi

  Ce jeg ai ajuns mirelule. Poate prinzi un post de floacar la moliceanu !

 4. Anonim

  Sfarsit de cariera. RIP

 5. anonim

  Penibilul Mirel si penibilul Tariceanu! Românii s-au săturat de scursuri! Acum sunteți pe „centura”(precum prostituatele)politicii, iar din 11 decembrie o să fiți pe tușă! Ha ! Ha ! Ha !

 6. Anonim

  Mare JEG de om ESTI si te exprimi ca atare pe FB !

 7. Me

  27 de ani am fost condusi de clasa politica, reprezentata de diferite partide si de hotii…. pardon, capi di tuti capi….. vai, ma scuzati… comunistii din conducere. Acu, cand vine un OM cu vederi europene, care nu se ocupa cu mismasuri si smecherii tipice politicienilor, trebuie atacat din toate partile de catre cei nepatati, curati si profesionisti, acei … era sa zic oameni…. ka..ka..ti care si-au umplut buzunarele pentru 2, 3, 4 vieti si tot nesatui or sa moara ( cat de curand, sper). TRAZNI-V-AR…
  Si cine se gaseste sa comenteze… talos…. ciuriburi de Salaj, subalternul mucosului de tariceanu, comunistul care daca ar putea ar scoate justitia in ilegalitate.
  HOTILOR, mai puteti fura? Mnezaii vostrii…

 8. Vulpea aldeista

  Da, vulpe cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii.
  Personajul acesta care apare in Zalau numai in campaniile electorale, esti penibil, penibil.
  Pe el nu l-ar angaja nicio institutie europeana pentru ca este lipsit de orice competenta. Ce i-ar mai placea si lui sa ia niste euroi. Dar, ghinion, mai trebuie sa stii si sa faci ceva nu numai sa ponegresti pe unul sau pe altul. Asa partid, asa candidat!

Leave a Comment