Dacian Cioloș a demisionat din USR și înființează un nou partid

Fostul lider al USR Dacian Cioloș și europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache și-au anunțat demisia din Uniunea Salvați România și înființarea unui nou partid politic – REPER – Reînnoim Proiectul European al României.

Dacian Cioloș, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache susțin că nu văd la conducerea USR „nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului și de a schimba o direcție care duce partidul spre irelevanță politică”.

„Nu mai girăm refuzul de a atrage şi promova competențe (oameni și idei) și de a dezvolta organizația. Vedem un cerc restrâns de membri care își consolidează puterea internă prin mijloace politice neconforme cu valorile noastre și ale electoratului reformist din România. Acest electorat aşteaptă răspunsuri”, susțin cei 5 europarlamentari într-o declarație comună.

M. S.

15 Thoughts to “Dacian Cioloș a demisionat din USR și înființează un nou partid”

  1. […] Fostul lider al USR Dacian Cioloș și europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache și-au anunțat demisia din Uniunea Salvați România și înființarea unui nou partid politic – REPER – Reînnoim Proiectul European al României. Dacian Cioloș, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache susțin că nu văd la conducerea USR „nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului și de a schimba o direcție care duce partidul spre irelevanță politică”. „Nu mai girăm refuzul de a atrage şi promova competențe (oameni și idei)… Citeste mai mult […]

    1. Anonim

      Cine mai crede in prostile voastre ?

      1. Anonim

        Cine mai crede in prostiile voastre ? De ce nu infintezi un partid tata 1 tata 2 , poate vei avea mai multi adepti ?

        1. Marie

          Parinte 1 si parinte 2……

  2. […] Fostul lider al USR Dacian Cioloș și europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache și-au anunțat demisia din Uniunea Salvați România și înființarea unui nou partid politic – REPER – Reînnoim Proiectul European al României. Dacian Cioloș, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache susțin că nu văd la conducerea USR „nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului și de a schimba o direcție care duce partidul spre irelevanță politică”. „Nu mai girăm refuzul de a atrage şi promova competențe (oameni și idei)…  » Mai multe detalii […]

  3. I.C.

    Un „Manifest” mustind de demagogie și un gest total pueril de părăsire (=subminare) a unui partid consacrat pentru a înființa un insipid partiduleț de buzunar, dar al său și amicilor!
    Poate vi se pare ciudat, dar USR iese în cîștig din această plecare, iar dl Cioloș rămîne tot cu onoarea „neREPERată”.

  4. Gigi

    Un mare câștig ca a plecat din USR! Ar fi un câștig și o bucurie si mai mare dacă ar pleca cu totul din viața politica! Un ins care a făcut mai mult rău decât bine ptr tara! 👎

  5. Ion

    Paguba-n ciuperci!

  6. Adio Gringo

    Usr a fost distrus de porcu ghine care a sacrificat pensionarii în pnrr. Ne bucurăm că dispare !

    1. Anonim

      Domnu’ Adio Gringo, șezi chill, USR nu dispare, chiar dacă de la Iohănescu în jos atîția v-o doriți!

  7. Anonim

    Trăindo sperando, murindo că cando !

  8. Anonim

    Urez sa aibă soarta PNȚCD-ului acesteia partid de câcat , iar noului înființat soarta PRM-ului!!!! Sa dea bunul Dumnezeu!!!

  9. Anonim

    Băi Latrină, ultimele tale două mesaje (de la 11:45 și 12:12) arată că ești cam obsedat și mănânci…

  10. dr. Ioan Costea PhD

    Nu mai păcălești pe nimeni, dle Cioloș! Presa scrie că nici măcar nu ți-ai plătit cotizația la partidul al cărui președinte te-ai cocoțat, deopotrivă comportîndu-se și gașca dtale. I-ai „făcut”, cum se zice pe Dîmbovița: mai mulți europarlamentari și parlamentari la paritate, cu toate că grupul dtale nu avea nici jumătate din scorul USR. Ca președinte, ți-ai șantajat partidul. Bine că te-ai dus și cariera dtale s-a terminat, demagog par excellence!

Leave a Comment