Cristian Mihai Lazăr: „De săptămâna viitoare, echipa Primăriei Șimleu Silvaniei va fi pregătită pentru modernizarea orașului!”

„Am avut plăcerea să mă reîntâlnesc cu directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel Boloș, pentru a discuta despre cele mai importante proiecte pe care le putem derula în perioada care vine în orașul Șimleu Silvaniei. Experiența sa ca ministru al Fondurilor Europene și ca director în cadrul Primăriei Oradea pe componenta de finanțări europene, îl califică să ne dea cele mai bune soluții pentru a utiliza eficient fondurile europene din exercițiul financiar al UE pe perioada 2021-2027. Restaurarea cetății Bathory, amenajarea malurilor Crasnei și reabilitarea întregului centru istoric al orașului sunt printre prioritățile și totodată urgențele noastre. În câțiva ani, Șimleul va renaște și va arăta ca un adevărat oraș european. Nu vor lipsi pistele de bicicliști, iluminatul arhitectural sau spațiile publice modernizate. Alături de președintele Dinu Iancu-Sălăjanu vom da viață tuturor proiectelor care vor dezvolta orașul și întreaga zonă, Consiliul Județean Sălaj fiind parte activă a proiectelor noastre. Vom identifica cele mai bune soluții pentru a crește numărul locurilor de muncă bine plătite din zona noastră care să genereze o dezvoltare sustenabilă, durabilă pentru noi toți. Le mulțumesc și îi asigur că de săptămâna viitoare echipa Primăriei Șimleu Silvaniei va fi pregătită pentru a continua modernizarea orașului”, declară Cristian Mihai Lazăr, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Orașului Șimleu Silvaniei.

Comandat de : PARTIDUL NATIONAL LIBERAL Filiala Sălaj

Executat de : X ACQUISITION PARTNERS S.R.L

Cod unic de Identificare AEP 51210004

4 Thoughts to “Cristian Mihai Lazăr: „De săptămâna viitoare, echipa Primăriei Șimleu Silvaniei va fi pregătită pentru modernizarea orașului!””

 1. Anonim

  Felictari Marcel Bolos pentru sustinerea candidatului potrivit!

 2. Nu votăm liberali

  Liberalii ne-au înghețat pensiile, nu-i votăm !

 3. alin

  ii votez ca v-au inghetat pensiile! Noi vrem autostrazi!

  1. Nu votăm liberali

   Poți să te iei xr mână cu guțuraiu !

Leave a Comment