COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis în 16 martie 2015, ca preşedinţii celor mai importante două organizaţii, Organizaţia de Femei şi cea de Tineret, să participe la toate nivelurile Consiliilor Executive, cu drept de vot, nu doar consultativ, cum a fost până acum.

Rodica Pop Seling, co-preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, filiala Sălaj, salută decizia adoptată de către Biroul Permanent Naţional al PNL.

“Decizia BPN reprezintă, în opinia mea, o legitimare firească a importanței activității OFL în cadrul celui mai important partid de dreapta din România. Consider că, și prin această decizie, colegele noastre vor putea propune, la toate nivelurile (local, municipal, județean) soluții pertinente în folosul femeilor și familiilor din comunitățile din care provin”, ne-a declarat Rodica Pop Seling, copreședintele OFL Sălaj.

Răzvan Silaghi, co-președinte TNL Sălaj și vicepreședinte la nivel național, ne-a explicat că decizia BPN a venit și ca urmare a demersurilor făcute prin intermediul organizațiilor de tineret din Transilvania. “În urmă aproximativ o lună, am depus o inițiativă în acest sens în numele colegilor din 16 județe. Mă bucur că demersul nostru a fost receptat pozitiv de colegii din BPN care au ținut cont de contribuția constantă a membrilor Tineretului Național Liberal, la nivel național, județean și local, în acțiunile politice ale PNL din 2014 și, mai cu seamă, de aportul semnificativ la succesul campaniei pentru Președinția României”, a mai spus Silaghi.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL SĂLAJ
(P)

Alte articole

7 Thoughts to “COMUNICAT DE PRESĂ”

 1. Anonim

  Rodica Pop Seling nu-i amanta lui Radu Capilnasiu?

 2. grasu

  Nu poate fi,e prea grasa!

 3. Anonim

  Va e ciuda caci nu va cînta vouă la trădător, vai de voi!

 4. Damoc Gabriel

  Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:gabidamoc75@gmail.com

Leave a Comment