Campania PNL pentru sănătate: Consultaţii şi analize gratuite pentru copiii sălăjenilor

Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) Zalău, în colaborare cu reprezentanţii Clinicii “Sfânta Vineri” (Haller) continuă seria de acţiuni din cadrul campaniei „PNL are grijă de sănătatea ta”. Astfel, sâmbătă, 20 februarie 2016, la sediul clinicii amintite anterior, vor fi organizate controale medicale pediatrice.
„În ultimii ani, OFL Sălaj a organizat o serie de acţiuni dedicate prevenţiei şi informării – de la analize optometrice, la controale ale tensiunii şi glicemiei la puncte amenajate în spaţii publice. Specialiştii Clinicii „Sfânta Vineri” au fost alături de noi şi la alte evenimente, iar acum şi-au arătat disponibilitatea pentru organizarea unor consultaţii pediatrice gratuite, analize de sânge şi sfaturi pentru o nutriţie sănătoasă,” ne-a declarat Rodica Pop Seling, copreşedinte OFL Sălaj. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentantele OFL, consultaţiile vor avea loc sâmbătă, la sediul clinicii, pe strada Sfânta Vineri, nr. 10/A, între orele 10.00 – 13.00. Cei care doresc să participe cu copiii la aceste consultaţii vor trebui să sune în prealabil la numărul de telefon 0755213234, între orele 16.00 – 19.00, pentru a se programa. Dacă numărul solicitărilor va fi foarte mare, se vor face programări şi pentru o dată ulterioară. “Colegele din cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale Sălaj au manifestat o grijă constantă pentru acţiunile de prevenţie, analize gratuite sau consultaţii optometrice. De această dată, vă invităm să verificaţi starea de sănătate a copiilor dumneavoastră în cadrul unei campanii pe care ne-o dorim permanentizată. Din grijă pentru sănătatea lor şi pentru liniştea dumneavoastră, vă aşteptăm la consultaţiile pediatrice gratuite oferite de Clinica “Sfânta Vineri” (Haller)”, a declarat Valeriu Crişan, preşedinte PNL Zalău.

Alte articole

14 Thoughts to “Campania PNL pentru sănătate: Consultaţii şi analize gratuite pentru copiii sălăjenilor”

 1. rebel heart

  Măcar fac ceva! Si in toamna au avut la oftalmo a mers cine a vrut si a scutit 70 de lei cat costa o consultatie. Păsădăii si laudarosul de Talos ce fac? Udemereul ce face? Lansari de carte in limba maghiara? Nu, multumim.

 2. ert

  tel. este inchis atunci cum te poti programa?9

 3. Gavril

  Castiguri! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate! Pentru informatii, solicitati detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la adresa de email gavril.georgiu@gmail.com

 4. Anonim

  Sună-l pe Bode! Se consideră un om cald şi pregătit!

  1. Anonim

   Măi oameni buni, reveniți cu picioarele pe pământ!!! Chiar suntem așa nebuni? CONSULTAȚIA E GRATUITĂ DAR TRATAMENTUL E IMPUS DE EI! Acolo intra și prețul consultației exact așa cum a fost anul trecut cu acele consultații oftalmologice la care prețul unei perechi de ochelari era astronomic. Și nici consultația nu era cine știe ce!

 5. simplu cetatean

  Este bine ca cineva -femeile din OFL -sunt preocupate de sanatatea noastra si organizeaza actiuni de acest fel ,consultatiile acordate de cadrele medicale fiind gratuite .Rebel Heart are dreptate in ceea ce spune iar tu Ert mai las-o cu vrajeala fiindca ceea ce au organizat pana acum doamnele de la OFL au fost actiuni concrete si folositoare pentru cetatenii din Zalau.Daca vrei sa te programezi ,probabil ca acel nr de telefon e disponibil doar intre orele 16 si 19 asa dupa cum este scris in anuntul din ziar.
  In rest ,o zi buna tuturor si le urez succes doamnelor de la OFL in organizarea si derularea acestor actiuni.

  1. Anonim

   ati inceput campania dihorilor.de ce nu organizati astfel de actiuni saptamanal ?oamenii au nevoie de asistenta medicala permanent nu numai inainte de campaniile electorale.

 6. Anonim

  Cand vrea sa faca cineva un lucru bun se gasesc sa carcotesca cei rau intentionati.
  Nimeni nu poate sa impuna unde sa se faca tratamentul.Succes doamnelor!

 7. Anonim

  Iata o fapta buna ,utila, in sprijinul familiilor tinere felicitari d-na RODICA si tineti legatura cu organizatorul ca este om de cuvant succes d-lui CRISAN si la mai multe initiative

 8. Anonim

  Blonda este de la PNL?Nu o cunosc. Oricum va felicit pentru initiativa!

  1. Anonim

   nu aveti cultura generala.e blonda lui filip.

 9. ion ion

  nu e alina burghiu ca tare seamana ?

 10. Anonim

  La cat mai multe analize gratuite D-le CRISAN ca oamenii nu prea au bani ,trebuie si urmarita executia., tentru ca ideea sa fie folositoare.

Leave a Comment