Bogdan Ilea: “Prioritatea noastră este scoaterea României din această criză și relansarea economică!”

„Am arătat în acești ani că se poate guverna corect și eficient la nivel local, unde avem modele de succes. Totodată am demonstrat că se poate guverna țara în folosul cetățenilor, chiar și în condiții de pandemie și cădere economică la nivel global”, declară Bogdan Ilea, candidat PNL Sălaj la Senatul României .
În ultimul an, Guvernarea PNL a reușit în mare parte o informatizare și o digitalizare a aparatului public, se lucrează online și s-au făcut pași mari în a oferi servicii bune pentru cetățeni. Au fost luate măsuri de protejare a populației, inclusiv măsuri economice pentru antreprenori și angajați. E o perioadă grea dar vom trece cu bine fiindcă suntem responsabili și preocupați să dăm oamenilor șanse și sprijin în această perioadă complicată.
Va trebui să eliminăm toate barierele din economie, să avem cât mai puține reglementări și să încurajăm inițiativa privată activ, prin alocări directe de resurse și prin măsuri de stimulare pentru a-și relua și dezvolta activitatea.
„Cu o echipă bună în viitorul Parlament și Guvern vom reuși să generăm resurse pentru a susține economia, sănătatea și educația !
Merg în Parlament pentru a susține acele legi care să ne îmbunătățească concret viața și să contribui la o creștere a calității vieții cetățenilor în anii care vin. Vreau să dăm legi drepte și o bună guvernare de care avem nevoie cu toții !”, mai arată Bogdan Ilea.
Comandat de PNL Sălaj, Cod AEP – 11200025 (P)

2 Thoughts to “Bogdan Ilea: “Prioritatea noastră este scoaterea României din această criză și relansarea economică!””

  1. Anonim

    Rusine doctorului Neaga ca s-a aliat cu asemenea specimene PSD-iste: Hot de buzunare in Italia (Valentin Matei), ciurdar (Cristian Opris) si specimene precum juristul Man Ovidiu. Nu-mi vine sa cred… rusine!

  2. Anonim

    IInteleg ca nu il suporti pe dr neaga, care e o personalitate incontestabila a Salajului,. Dar de asta din poza ce zici? Alt var de-al miresei, o nulitate! De Vasile Lungu PMP ce zici? Ce cauta aici? De unde are zeci de mii de euro sa finanteze o campanie electorala, PMP fiind un prapadit de partid sarac si fara asemenea volum de fonduri, de unde atatia bani si in ce scop pana la urma, pt ca e peste tot, nu poti sa deschizi ceva pe google ca apare ca o floare Vasile de la PMP! CE a facut acest personaj obscur timp de 4 ani a auzit cineva de el in salaj??? A miscat vreun deget, indiferent in ce directie, pt salajeni? De ce scoate capul doar acum in preajma alegerilor ca un cersetor si ne invadeaza laptopurile si, mai nou, telefoanele cu mesaje si sms uri sa l votam? De Lebenitzar ce zici, ca merge la Dambovita anul asta sa i prosteasca si pe aia… De nulitatile care nu au facut nimic in Parlament atatia ani, nu ai nimic de zis? prost sa fie ala care ii mai voteaza! sa se duca la gara cu toti si sa ne lase in pace ca ne au batjocorit fiecare cum le a venit randul! iar astia care vor sa fie si n au mai fost, vai mama lor, niste ratati, avizi de bani si functie publica inalta.

Leave a Comment