Alături de Dinu Iancu Sălăjanu și Florin Iordache, PNL a depus lista pentru Consiliul Municipal Zalău

Mihai Crișan, președintele PNL Zalău – Alături de colegii din PNL Zalău, dar și de partenerii de la USR PLUS, am depus astăzi listele pentru Consiliul Municipal Zalău. Așa după cum veți putea constata, venim în fața zălăuanilor cu o echipă tânără, cu un grup de profesioniști pregătiți să pună umărul la dezvoltarea municipiului. PNL Zalău a trecut în acești ani printr-o schimbare structurală – am adus oameni noi, care s-au validat în domeniile lor de activitate. Avem de partea noastră elita corpului profesoral din Zalău, juriști, ingineri și antreprenori de succes. Dar, dincolo de calitatea evidentă a CV –urilor celor care vor candida pe listele partidului nostru, PNL și USR – PLUS susțin un candidat la funcția de primar, în persoana domnului Florin Iordache, cu o experiență managerială relevantă, la cel mai înalt nivel, în cadrul unei companii multinaționale extrem de importantă pentru viața economică a municipiului și a Sălajului. Având modelul performanței administrative a colegilor din Oradea, Cluj Napoca sau Alba Iulia, sunt convins că vom reuși, cu sprijinul zălăuanilor, să dezvoltăm Zalăul în următorii patru ani.
Reputatul profesor Vasile Bulgărean, deschide lista candidaților PNL la Consiliul Local Zalău. “E o onoare pentru mine să deschid lista PNL pentru Consiliul Local Zalău. Dar această onoare este dublată și de o imensă responsabilitate – politică și personală. În tot parcursul meu profesional, am încercat să valorizez fiecare membru al echipelor pe care le-am coordonat. Iar rezultatele instituțiilor pe care le-am condus arată că, în mare măsură, am reușit acest lucru. Sunt un om de echipă și am respectat acest principiu și în cadrul PNL, partid căruia îi revine din nou (ca de atâtea ori de-a lungul istoriei) responsabilitatea de a reclădi România. Obiectivul nostru este de a reprezenta o alternativă credibilă la actuala conducere a municipiului și a județului, iar alianța cu partenerii de la USR – PLUS ne va permite să realizăm acest lucru. Îi doresc mult succes domnului Florin Iordache și îl asigur de tot sprijinul meu și al echipei PNL Zalău”, a declarat Bulgărean.
Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj consider că victoria în competiția pentru Consiliul Județean Sălaj trebuie dublată de o victorie și la nivelul municipiului Zalău. “Zalăul reprezintă cel mai important oraș al județului și, printr-o strategie coerentă, poate deveni un adevărat pol de dezvoltare pentru Sălaj. Colegii noștri liberali din Cluj Napoca sau Oradea au reușit acest lucru pentru municipiile pe care le conduc, iar noi vom urma aceste exemple ale performanței în administrație. Cu un parteneriat corect între Consiliul Județean și Primăria Zalău, vom încerca să oferim municipiului și județului proiecte viabile care să oprească teleormanizarea Sălajului – ghidată de politica administrativă ineficientă și refractară a PSD. Ultimele luni cu guvernare liberală și prestația remarcabilă a ministrului Lucian Bode președintele PNL Sălaj, au arătat că pentru PNL #sălăjenii și #zălăuaniicontează. Deblocarea unor mari proiecte de infrastructură – autostrada Transilvania varianta ocolitoare a Zalăului etc., demonstrează sălăjenilor că acolo unde sunt oameni competenți și de bună credință apar și rezultatele concrete. Iar parteneriatul nostru cu domnul Iordache și partenerii de la USR PLUS, dublat de o bună colaborare cu reprezentanții de la nivel guveramental, îmi dă motive să cred că Zalăul și Sălajul vor reveni pe drumul dezvoltării și al eficienței administrative”, afirmă Dinu Iancu Sălăjanu.
Prezent la eveniment, Florin Iordache, candidatul USR PLUS la Primăria Zalău, care este susținut și de PNL Sălaj, a declarat că își dorește ca noua administrație să fie una transparentă și deschisă către cetățeni. “Le mulțumesc partenerilor din PNL pentru susținere și sunt convins că împreună vom reuși să ne atingem obiectivele – câștigarea Primăriei Zalău și a președinției Consiliului Județean Sălaj”, adăugat Florin Iordache.

(P)

20 Thoughts to “Alături de Dinu Iancu Sălăjanu și Florin Iordache, PNL a depus lista pentru Consiliul Municipal Zalău”

 1. POP IOAN

  Florine draga , primaria municipiului Zalau este un halat mult prea mare pentru tine.

 2. Dorin

  Florin Iordache, un profesionist, un om valoros, este ceea ce trebuie Zalaului! Nu sunt politruc, ca Dana Cota, Ghita Vanatorul, Nosa, Ciunt etc., dar dezlipizi-va de hoti, acum este ocazia!

  1. Pop Ioan

   Dragul meu , nu confunda merele cu perele. Florin a fost un bun executant ( cu capul plecat in functie de cum batea vantul ) dar pentru a conduce un oras este nevoie de cu totul alte calitati ( diplomatie, de care Florin este foarte departe ,putrea de a-ti asuma greselile facute, sa nu fii plangacios si linguitor in final ceea ce nu-i sta in character d-lui Florin Iordache )

 3. Anonim

  VOTAM FLORIN IORDACHE !PSDRAGNEA IN OPOZITIE DE AICI INCOLO.

 4. Anonim

  Le urez sa aiba soarta celor din PDL-l, PNCD, PRM, etc! Adica sa dispară de pe scena politica!!!

 5. Doru

  Jos, comunistii! Jos, hotii,!Jos ticalosii!

 6. Ioan

  Legati-va de Ciunt si de ciolaci, luati-l si pe Ileiscu, dar nu va bateti joc de popor! Nu luati in zeflemea soarta copiilor vostri! Iordache este omul mileniului III, al digitalizarii! Alegeti tehnologia moderna, nu porcii din Criseni!

 7. Ioan

  Tot stau si ma minunez , ca mai sunt oameni normali la cap care se mai uita la elucubratiile , aiurelile , pe care le emana pe gaura gurii reprezentantii ciumei cacanii in frunte cu cei de la varf , asa zisul „sef al statului „(care sef /care stat ?!) , de cel ce se pretinde premierul ORB(an)UL , de mascaricii intitulati ministri , precum acest Citoiu etalon al prostiei/incompetentei/iresponsabilitatii ??! Acelasi lucru si la nivelul Salajului/Zalaului , doar cu alti mocofani in rolurile principale ?!!Te uiti si stai ca prostul , ca nu pricepi absolut nimic , caci nu e nimic de priceput !! Dar daca mi se repeta , ma duc la un consult medical , ca este de-a dreptul imposibil sa-i bagam in seama pe acesti ipochimeni insipizi !!!

 8. Anonim

  Un discurs de toată jena atât a candidatului la primărie, dar mai ales a cântărețului pentru consiliul judetean.
  Fără incredere.
  Votam oameni de calitate!

 9. Anonim

  Ați înlăturat toți liberalii adevărați din partid și ați pus numai oameni fără nici o valoare morală. PNL a devenit cacaniu

 10. Anonim

  Dinule din turnător la Armatura și cântăreț apoi, cu un conservator la Oradea făcut la seral, nu crezi ca e prea mult???
  Tulai doamne……

 11. Anonim

  Pentru ciumetii rosii de mai sus cu Ioan de la 22:09 in frunte !Jeaba va scremeti ca era voastra a Psdragnea a trecut .Nu vom uita cum ciurdarul din Criseni pupa moastele lui Dragnea -Intaiul penal al tarii- si ale lui Veorica proasta satului .Asa ca draga PSD-eu in opozitie cu voi pentru multe mandate de aici incolo.P.S. Ioane de la 22:09 fa ti un consult psihiatric ca ai mari probleme cu neuronii.

 12. Anonim

  Niste netrebnici!! Uitati-va la sloganul de pe benerele cu care au invadat județul! „Reclădim Sălajul …” Dar ce dracu, Sălajul a fost demolat? Se întorc in morminte fondatorii PNL-ului!!! O sa-i voteze dracu!!! Un cântăreț, care nici sa mai cânte nu stie!!! Mai bine ii propuneau pe Vali Vijelie sau pe Florin Salam!!!

 13. Anonim

  Cântărețul Ianchis Dinu a mai incercat marea cu sarea, dar se pare ca nu a invatat nimic!! Un vechi proverb românesc spune asa-: Porcul flamand Ghinda visează!!! Nu a învățat nimic din experiența trecuta!!!

  1. Anonim

   Si ce te f..te pe tine grija care ce încearcă
   NU VOM VOTA PSD ul! Ti e clar lepră bugetară?

 14. Anonim

  cufuritii galbeni, basistul cintaret si alti mocofani !!!

  1. Anonim

   Acelasi dobitoc din staful de campanie a oierului Ciunt, o fi fort sau raluca jireada sau dobitocul prostovan de ionuț pop.

 15. Anonim

  Dacă te bagi in lături, porcii te mănâncă spune un vechi proverb românesc!!! Uitați-va la ei!!! Niste netrebnici!!

 16. Anonim

  DRAGI COMENTATORI politici : Cu mare greutate am reusit sa citesc toate comentariile, mi se par foarte naturale , chiar ecologice , specifice salajului. Totusi aspirantii la functiile publice alese cred ca au si calitati care sa-i recomande . Ar fi placut sa amintim in supararile noastre si cate o calitate buna.

 17. Leprele

  Liberalii ne taie pensiile cu 26 %, ne taie drepturile legal câștigate, o să le dăm peste bot, la vot. Mai întâi, la locale !

Leave a Comment