Noi cazuri de coronavirus în Sălaj

Șase cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în Sălaj în cursul zilei de astăzi, 14 august. De la începutul pandemiei numărul total de cazuri confirmate în Sălaj a ajuns la 250. Până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 68.046 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 31.920 pacienți au fost declarați vindecați și 7.497 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

1.415 de cazuri noi la nivel național

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.415 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Șase persoane suspecte de Covid-19, internate la Spitalul din Șimleu

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică astăzi, la ora 13, la nivelul județului Sălaj se înregistrează un număr de 179 de persoane declarate vindecate. În ultimele 24 de ore au fost diagnosticate  șase persoane cu Covid – 19, toate internate și s-a externat o persoană, declarată vindecată. Din totalul celor 352 de pacienți internați, 52 de pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19 (47 din judejțul Sălaj și un pacient din alt județ) zece pacienți sunt internați, având simptomatologie respiratorie, sugerând o posibilă infecție Sars-Cov-2 și 290 de pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 52 pacienți diagnosticați Covid- 19, 46 pacienți prezintă forme medii ale bolii, cinci forme ușoare. Un bolnav este internat în secția ATI. La Spitalului Orășenesc ’’prof. Dr. I. Pușcas’’ Șimleu Silvaniei sunt internați 53 de pacienți, din care șase sunt suspecți cu patologie respiratorie sugerând infecția cu Sars-Cov 2.

Alte articole

Leave a Comment