Peste 1.000.000 de elevi vor primi o masă gratuită la şcoală

Peste un milion de elevi, din medii defavorizate și nu numai, vor beneficia de o masă gratuită la școală, alcătuită din produse 100% naturale. Aceasta este una dintre prevederile noilor Legi ale Educației, susținute de PNL.
Măsura va contribui la reducerea riscului de abandon școlar și va oferi astfel un sprijin familiilor din întreaga țară. Finanțarea anuală a programului va fi de 2,5 miliarde de lei anual.
Pentru mai multe informații despre pachetul legilor educației, accesați: https://legile-educatiei.pnl.ro/
Biroul de presă al PNL
(P)

4 Thoughts to “Peste 1.000.000 de elevi vor primi o masă gratuită la şcoală”

 1. […] Peste un milion de elevi, din medii defavorizate și nu numai, vor beneficia de o masă gratuită la școală, alcătuită din produse 100% naturale. Aceasta este una dintre prevederile noilor Legi ale Educației, susținute de PNL. Măsura va contribui la reducerea riscului de abandon școlar și va oferi astfel un sprijin familiilor din întreaga țară. Finanțarea anuală a programului va fi de 2,5 miliarde de lei anual. Pentru mai multe informații despre pachetul legilor educației, accesați: https://legile-educatiei.pnl.ro/ Biroul de presă al PNL (P) Citeste mai mult […]

  1. Lavinis

   Nu ați obosit cu acest “VOR”? Numai de astea auzim: vom, ne-am propus, avem in plan, etc! Nimic concret ! Made PNL+ PSD !!! Sunteți de-a dreptul penibili!!!!

   1. Petre

    Pana vor mânca copiii aceia masa calda va mai trece multă, multă, multă apa pe Someș,, Dunăre ,Dâmbovița , etc!!!

 2. […] Peste un milion de elevi, din medii defavorizate și nu numai, vor beneficia de o masă gratuită la școală, alcătuită din produse 100% naturale. Aceasta este una dintre prevederile noilor Legi ale Educației, susținute de PNL. Măsura va contribui la reducerea riscului de abandon școlar și va oferi astfel un sprijin familiilor din întreaga țară. Finanțarea anuală a programului va fi de 2,5 miliarde de lei anual. Pentru mai multe informații despre pachetul legilor educației, accesați: https://legile-educatiei.pnl.ro/ Biroul de presă al PNL (P)  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment