Organizatie judeteana a parintilor elevilor

Organizatie judeteana a parintilor elevilorPeste 50 de parinti, reprezentand comitete de parinti din institutii de invatamant din intreg judetul Salaj au participat marti dupa-amiaza, la Scoala Corneliu Coposu din Zalau, la sedinta de constituire a Organizatiei Judetene a Parintilor din Invatamantul Preuniversitar (OJP-IP), structura ce se va afilia la Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar (FNAP-IP).

Cu acest prilej a fost ales si comitetul de conducere a organizatiei, respectiv Mirela Cimpoies in functia de presedinte, alaturi de Doina Cocis si Teodora Crisan ca vicepresedinti. Scopul constituirii acestei asociatii este acela de a putea participa la deciziiile care se iau cu privire la viitorul copiilor nostri. Trebuie sa ne organizam pentru ca trebuie sa se auda si cuvantul salajenilor in ceea ce priveste deciziile care se iau in invatamant, a precizat Mirela Cimpoies.

Aceasta a adaugat faptul ca scoala din Romania are nevoie de autorul parintilor, atatat timp cat resursele financiare ale sistemului sunt foarte limitate. Cu acelasi prilej, noul presedinte a fost delegat sa participe la Adunarea Generala a FNAP-IP, ce se va desfasura in data de 24 ianuarie, la Bucuresti, prilej cu care se va discuta modificarea statutului federatiei.

Alte articole

Leave a Comment