Inspectorii şcolari sălăjeni se „şcolesc” în Franţa

O delegaţie de zece inspectori şcolari se aflã, începând de luni, 23 septembrie, în Franţa, într-un schimb de experienţă. „Activitatea face parte dintr-un proiect european câştigat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sãlaj. Acesta a fost elaborat de inspectorul Dorin Cosma”, a precizat Marcel Lucaciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, printre obiectivele proiectului, a cărui temă este „Evaluarea în inspecţia şcolară”, se numără: creşterea calitãţii managementului pentru inspectorii şcolari, îmbunãtãţirea managementului calitãţii în educaţie şi în formarea profesionalã a cadrelor didactice din mediul urban şi rural, asigurarea calitãţii în evaluare, în cadrul inspecţiei şcolare, cunoaşterea reciprocã a sistemelor educative francez şi român pentru o colaborare permanentã în domeniul asigurãrii calitãţii în educaţie şi cunoaşterea procedurilor şi instrumentelor de evaluare în cadrul inspecţiei şcolare din sistemul educativ francez, pentru a crea instrumente similare în judeţul Sãlaj, compatibile cu standardele europene.

Alte articole

5 Thoughts to “Inspectorii şcolari sălăjeni se „şcolesc” în Franţa”

 1. Profu de gramatica

  Domnilor inspectori ,conform legii toti aveti obligatia sa tineti si ore in scoli. Ce vor face elevii cat timp lipsiti in Franta? Vi se vor plati orele respective ? Eu cred ca da .

 2. Anonim

  Dupa spaga de la titularizare inspectorii isi permit concedii in Franta, asta da sistem de invatamant!

 3. Anonim

  …de aia merge invatamantul cum merge pt.ca „enspectorii” au alte preocupari prin Franta,manca-iar frantu!…

 4. boss

  La dracu cu ei, gunoaie de oameni, paraziti incompetenti!

 5. Teacher

  Intrebarile care se pun: cat se va bea acolo? Fetite vor avea? :)) Ca nu pentru cursuri merg ei, sa fim bine intelesi cu asta.

Leave a Comment