Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, locul patru la Openul Bihorului

Ediţia din acest an a concursului internaţional de karate shotokan, Openul Bihorului, a avut loc la finele săptămânii trecute, la Oradea, printre cluburile şi palatele participante numărându-se şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei.

Delegaţia sălăjeană a fost formată din opt sportivi, proveniţi din Şimleu, Zalău şi Jibou, însoţiţi de instructorii Gheorghe Pop şi Dan Chiş.
Cele mai bune evoluţii le-au avut: Mark Vicsi, Daria Făgăraşi, Larisa Borbe şi Darius Goron. Din echipa sălăjeană au mai făcut parte: Sergiu Gombaşi, Giuglia Gurzău, Paula Radu şi Marius Ilinca, a căror evoluţie a fost mulţumitoare, potrivit instructorului Gheorghe Pop.
În clasamentul pe echipe, Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei s-a clasat pe locul patru, după cluburi cu renume, cum sunt cele din Oradea, Reşiţa şi Buftea.
„Sportivii au avut o evoluţie bună, având în vedere că abia s-au întors din vacanţă şi există unele carenţe în pregătire. Ţin să-i felicit pe toţi pentru evoluţia pe care au avut-o şi să le urez succes în competiţiile viitoare”, a declarat Gheorghe Pop.
La Openul Bihorului au participat aproximativ 300 de sportivi din 11 ţări: Letonia, Ucraina, Moldova, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Muntenegru, Serbia, Grecia, Turcia şi România, concurenţii întrecându-se atât în probe de kata, cât şi de kumite.

 

Leave a Comment