Elevi ai Şcolii de Poliţie din Cluj, în vizită la Hida

O delegaţie a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj – Napoca a vizitat, săptămâna trecută, Secţia 5 Poliţie Rurală din Hida. Întâlnirea a fost organizată de subunitatea de poliţie şi Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din localitate. „La întâlnire au participat doi profesori şi doi elevi din anul I, aceştia prezentând în faţa a circa 150 elevi ai liceului din Hida oferta educaţională a Şcolii de Agenţi de Poliţie „, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
Totodată, la sediul secţiei de poliţie, cei doi elevi au fost familiarizaţi cu activităţile ce se desfăşoară în mod curent în structurile operative ale Poliţiei Române din mediul rural, „fiind plăcut impresionaţi de modul de organizare şi de lucru al subunităţii de poliţie”, a mai spus sursa citată.
La final, foştii elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, în prezent agenţi de poliţie în cadrul secţiei, au dezbătut cu actualii elevi subiecte referitoare la cunoştinţele acumulate în şcoală şi modul în care acestea au fost şi sunt puse în practică, în teritoriu.

Leave a Comment